Ετικέτες

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Έργα και ημέρες του “Δεξίου Τομέα”, του συνεχιστή της 14. Waffen Grenadier Division der SS (galizische Nr.1) (Μικρή συλλογή άρθων)

Α)Οι Ουκρανοί απαντούν στη Μπερκούτ των Ρώσων, με Εθνοφρουρά από ναζί: Τη στελεχώνει ο «Δεξιός Τομέας»



Οι Ουκρανοί απαντούν στη Μπερκούτ των Ρώσων με Εθνοφρουρά από ναζί: Τη στελεχώνε

Μόλις λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως οι Ρώσοι και οι Αρχές της Κριμαίας χρησιμοποιούν τις δυνάμεις της τρομακτικής Μπερκούτ, η προσωρινή κυβέρνηση της Ουκρανίας απαντάει με την συγκρότηση της δικής της πολιτοφυλακής η οποία θα αποτελείται από τις «ομάδες αυτοάμυνας» που έδρασαν με βίαιο τρόπο στη διάρκεια των επεισοδίων στην πλατεία Μαϊντάν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση αναμένεται να στρατολογήσει περίπου 60.000 άνδρες, ενώ επισήμως αναφέρει ότι ο λόγος της σύστασης της πολιτοφυλακής είναι ο φόβος αποσχιστικών τάσεων στην ανατολική Ουκρανία, έπειτα και από τα σοβαρά επεισόδια στο Ντόνετσκ.
Η Εθνοφρουρά αυτή θα αναλάβει την εσωτερική ασφάλεια, επανδρωμένη κυρίως από μέλη του φιλοναζιστικού κόμματος «Δεξιός Τομέας» και θα είναι σε θέση να συνδράμει τους περίπου 130.000 άνδρες των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων.
Βέβαια, από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των στρατιωτών που διαθέτει η Ρωσία υπολογίζεται σε περίπου 845.000 άνδρες.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr
=================================================================================================================================================================================================================================================
Β)Βομβιστική επίθεση ναζιστών στην Κριμαία απέτρεψε η τοπική πολιτοφυλακή.


Τα τάγματα εφόδου του ναζιστή εγκληματία – επικεφαλής του δεξιού τομέα είχαν οργανώσει βομβιστική επίθεση σε πολυσύχναστη καφετέρια στην Κριμαία. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα, οι πολιτοφυλακές έχουν εντείνει τους ελέγχους στα… σημεία εισόδου των πόλεων προκειμένου να αποτρέψουν μέλη ισλαμιστικων και ναζιστικών οργανώσεων να προβούν σε χτυπήματα ώστε να προκαλέσουν γενική ανάφλεξη στην περιοχή πριν το δημοψήφισμα.


http://www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου