Ετικέτες

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Έχεις μυωπία; 11 μυστικά ομορφιάς για να δείχνεις εκπληκτικά σέξι πίσω απο τα γυαλιά σου!



Ξεχάστε για λίγο τους φακούς επαφής και επενδύστε στο σοφιστικέ look με κοκάλινα γυαλιά

1. Χρησιμοποίησε eye liner σε έντονο μπλε ή πράσινο αντί για μαύρο. Είναι πιο εντυπωσιακά χρώματα και θα αναδείξουν το βλέμμα σου.

2. Προτίμησε το smokey eyes. Αυτό βέβαια για τις βραδινές σου εξόδους.

3. Χρησιμοποίησε συχνά μια ενυδατική για να κρύψεις τα ενοχλητικά κόκκινα σημάδια που αφήνει ο σκελετός των γυαλιών στη μύτη σου.

4. Όταν απλώνεις make up ή οποιοδήποτε foundation στη γέφυρα της μύτης σου και στα μάγουλα πέρασε τα από πάνω με σφουγγάρι για να απορροφήσει τις extra ποσότητα και να μην αφήσει ίχνη στα γυαλιά σου.

5. Χρησιμοποίησε ένα eyelash curler για να " τις βλεφαρίδες σου ώστε να μην ακουμπούν τους φακούς.

6. Χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα μάσκαρα στη βάση της βλεφαρίδας, αλλά όχι στις άκρες.

7. Απέφυγε να βάψεις τα κρύσταλλα με την μάσκαρα, χρησιμοποιώντας πάντα αδιάβροχη.

8. Μην χρησιμοποιείς σκιές σε σκούρο χρώμα, προτίμησε καλύτερα ουδέτερους τόνους, διαφορετικά θα τονίζονται υπερβολικά (και άσχημα) τα μάτια σου.

9. Μην ξεχνάς να απλώνεις concealer κάτω από τα μάτια σου για να μην δείχνουν κουρασμένα. Επέλεξε με προσοχή το κατάλληλο προϊόν για σένα.

10. Μην ξεχνάς να τονίζεις τα φρύδια σου. Αφού τους έχεις δώσει το κατάλληλο σχήμα για το πρόσωπό σου, με μια μάσκαρα για τα φρύδια πέρασε τα για να τους δώσεις πιο σκούρα απόχρωση και να αποκτήσεις σοφιστικέ look.
11. Ανέδειξε τον κοκάλινο σκελετό με έντονα χείλη. Επέλεξε ένα κραγιόν σε κόκκινο χρώμα ή αν δεν ταιριάζει στην επιδερμίδα σου επέλεξε έντονο ροζ ή φούξια.

Πηγή : queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου