Ετικέτες

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

MOYΣOΛINI – ΧΙΤΛΕΡ …..KAI Xρυσαυγίτικη Απάτη




1 Vote

“Γράφει ο Λεωνίδας”
Αρχές του αιώνα
Η ταξική πάλη εντείνεται παγκοσμίως .Οι βιομήχανοι είναι σχεδόν παντού σε άμυνα .Έχουν περάσει και 50 χρόνια περίπου από τους Μαρξ-Ενγκελς και οι εργάτες παντού δημιουργούν Συνδικάτα ,διεκδικούν συνθήκες εργασίας ,αυξήσεις κλπ .Οι Σοσιαλιστικές ιδέες αγκαλιάζουν όλο και πλατύτερες εργατικές μάζες .Η μεγάλη κρίση του Καπιταλισμού (ανταγωνισμοί ,χρηματοπιστωτική ολοκλήρωση,ανάγκη νέων “αγορων”) οδηγεί στον Α Παγκόσμιο πόλεμο και αυτό είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι ! Ο Α-ΠΠ γεννά το πρώτο Σοσιαλιστικό κράτος ή -εν πάσει περιπτώσει για τους “Θωμάδες”- το κράτος που ξεφεύγει από το παγκόσμιο άρμα των “αγορών” ,το Κράτος που ΚΑΤΑΡΓΕΙ την Αστική του Ταξη .Ο κίνδυνος επέκτασης τέτοιων Εργατικών Επαναστάσεων είναι ορατός πλέον σε μια σειρά βιομηχανικών κυρίως κρατών ,εκεί που το εργατικό δυναμικό είναι και πολυπληθές και “μαζεμένο” στις πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις . Από την άλλη η “συμπαθής” αλλα και πολυπληθής μικροαστική τάξη ψάχνει να βρει από που της ήρθε στο κεφάλι η βίαιη φτωχοποίηση ,ο οικονομικός της όλεθρος μια και η Ταξική Ανάλυση της Ιστορίας δεν ήταν και το “αθλημα” που την διέκρινε ποτέ σαν τάξη …
-

Τότε “ξεπετάγεται” ο …Μουσολινι ένας αρχικά ακραίος “σοσιαλιστής “δημοσιογράφος με πολλά προσόντα ,ιδιαίτερα στην τέχνη του λογου .Κανείς ακόμα και σήμερα Ιστορικός δεν μπορεί να εξηγήσει την “ΣΤΡΟΦΗ” που κάνει και δημιουργεί την Φασιστική Ιδεολογία !!!
Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται περί ιδεολογίας αλλά περί ΑΠΑΤΗΣ !Την μεγαλύτερη απάτη των Κεφαλαιοκρατών ενάντια στον εχθρό του …τους Εργατες . Χρησιμοποιεί “κομμουνιστική γλώσσα” ,παγιδεύοντας τους εργάτες με την ρητορική του ,την μπολιάζει με εθνικισμό (ακριβώς γιατί ο διεθνισμός –το αντίπαλο ιδεολογικά δέος των Αστων-είναι η “καρδιά” του Μαρξισμού ) και βάζει και μπόλικες “μεγάλες ιδέες” όπως Ανασύσταση της Αυτοκρατορίας της Ρώμης ,έτσι για να έχει και ….”όραμα ” η φτωχοποιημενη ήδη και ρημαγμένη απ τον πόλεμο εργατική τάξη ! Αργότερα το ίδιο μοντελάκι με παραλλαγές φοριέται και στην Γερμάνια από τον Χίτλερ .Διαβάζοντας κανείς τα προπαγανδιστικά έντυπα της εποχής όπως ο ‘Παρατηρητής ” των Ναζί ή η “Αβαντι” των φασιστών ,σίγουρα θα νομίσει πως διαβάζει ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ !!!!!!
«Να καταργηθεί το κεφάλαιο και οι βιομήχανοι !!!!! Οι εργάτες να πάρουν την θέση που τους αξίζει ….» και άλλα «κουφά» και ακρως “κομμουνιστικά ” .Ακόμα και οι Σοσιαλδημοκράτες αλλα και φιλοκομμουνιστές μεμονωμένοι  εξαπατήθηκαν αρχικά (οι πρωτοι και στην συνέχεια …).Από την μια η «ρητορικη» από την άλλη ένα «γιαλανζτι» και «μαΪμού» κυνήγι τάχαμου της Εξουσίας εναντιά τους αρχικά (μπυραρίες -φυλακίσεις κλπ)…έπεισε πολύ απελπισμένο κόσμο ότι είναι η …. «αντισυστημικη» ΛΥΣΗ ….οτι «τους Τρεμει και τους Φοβάται» το Συστημα !!!!Το “θεατράκι” στημμένο στην εντέλεια …μια που και στις δύο περιπτώσεις ΤΟΥΣ παραδίδεται η Εξουσία απο το “Δημοκρατικό” πολιτικό κατεστημενο (κάτι που έγινε ωσάν καρμπόν και εδώ με τον Μεταξά)
-
Όλα ξεκαθαρίζουν όμως όταν οργανώνονται οι “μελανοχιτωνες” και ο προδομένος ως τότε λαός κάνει το λάθος να τους γιγαντώσει ,να τους δώσει δύναμη .Ενώ στην αρχή κυνηγούν τσιγγάνους και άλλες μειονότητες στην Ιταλία ,στην συνέχεια δείχνουν τον πραγματικό σκοπό τους και πρόσωπο .
Λειτουργούν σαν απεργοσπαστικός μηχανισμός σε πολλά εργοστάσια (χάριν του “έθνους”) ,λοιδορούν ,προπηλακίζουν ,συνδικαλιστές και φτάνουν στο απόγειο της δόξας τους στην μεγάλη απεργία της ΦΙΑΤ ενάντια στον Ανιελι !!! Σκοτώνουν με έφοδο , 18 από τους εργάτες που έχουν καταλάβει το εργοστάσιο , συλλαμβάνουν και εκτελούν τον Πρόεδρο του συνδικάτου Πάτα .
Είναι φανερό πλέον ΠΟΙΟΙ κρύβονται πίσω από τους “εθνικοσοσιαλισμους” και τα 2 φασιστόμουτρα που ματωκυλησαν τον κόσμο .Είναι αυτοί που ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑ από τον πόλεμο ,αυτή η τάξη που τον τρόμο της για αυτό που φοβόταν ,τον μετέτρεψε -με μαεστρία ειν αλήθεια- σε αυτοκτονία του αντιπάλου (την εργατική τάξη) .Πλησιάζουμε τον “αντίπαλο” με ρητορική ίδια με των εχθρών μας κομμουνιστών και γλυκά γλυκά τους οδηγούμε σε ….άλλους στόχους μακριά από τις επαύλεις και τις βίλες μας .Ενάντια σε κάποια μειονότητα της κοινωνίας αρχικά ,αλλα στην συνέχεια στρέφουν τους απελπισμένους μικροαστούς ενάντια στον πραγματικό για το Κεφάλαιο εχθρό ….την εργατική ταξη .
-
Στην αρχή μάλιστα «καλυτερεύουν» προσκαιρα τα μεροκάμματα ,τα προνόμια του εργάτη,την θέση του στην παραγωγή  …   «περιορίζουν» με βαρύγδουπες δηλώσεις ή και νόμους τα κερδη των Βιομηχάνων  και μόλις το «ψαρι» τσιμπήσει και «λατρευτούν» απ το πόπολο …αλλάζει άρδην η τακτική κι αρχίζουν τα .. « Εθελοντικα» Τάγματα Αγγαρείας , η «Εθελοντική» προσφορά απλήρωτης Εργασίας ….προς χάρην του …. «θεόσταλτου» και Μοναδικά Ξεχωριστού ….Εθνους “ΜΑΣ” .Μετά όποιος διαμαρτυρηθεί –και πολύ περισσότερο ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ- βαφτίζεται αυτομάτως απ το Καθεστώς Εχθρός της Μεγάλης «εθνικής» προσπάθειας και κυνηγιέται αλλύπητα .Απο την άλλη οι Βιομήχανοι …χαίρουν άκρας υγείας και Εξουσίας !!!!! Είναι εκπληκτικό το γιατί φκιάχτηκαν οι μεγάλες autobahn (αρχικά για να ταξιδεύουν τα «λαικα» VWτου «κοσμάκη» ,αλλά και οι Μερσέντες του κ.Κρουπ ,αλλά μετά γρήγορα αποκαλύφθηκε το πόσο γρήγορα μεταφέρονταν τα Τανκς και τα Κανόνια απ τα εργοστάσια των Κρουπ και Τισσεν στα μέτωπα ) ,αλλά ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ΠΩΣ φκιάχτηκαν !!!! ….Με Ταγματα Αγγαρείας και «Εθελοντές» Εργάτες και απλήρωτη εργασία χαριν του …Εθνους (λέγε το : Κρουπ ,Φλικ,Τισσεν κλπ).Βέβαια  οι φασίστες αντιπαραβάλλουν προβοκατόρικα εδώ τα Κοκκινα Μεροκάματα ή το Σταχανοφικό κίνημα στην ΕΣΣΔ ….αλλά ξεχνούν να πουν οτι εκεί δεν υπήρχαν οι παραπάνω “κύριοι” να ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ απο την τζαμπα εργασία , αντιθέτως η παραγώμενη υπεραξία επέστρεφε με τον ένα ή τον άλλο τροπο στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ (υγεια-παιδεία-κατοικία-έρευνα-εργα υποδομων κλπ)…και οτι εκεί ήταν ΟΝΤΩΣ εθελοντικό (δεν πάλευαν όλοι οι συνάδελφοι του Σταχάνωφ για τις νόρμες και τα πλάνα παραγωγής )
Οι Ανιελληδες ,οι Κρουπιδες και οι λοιποί βιομήχανοι λοιπόν μάλλον  άναβαν λαμπάδα στον Μπεννυ και τον Φυρερ ,γιατί όχι μόνο δεν τους άγγιξαν τα προνόμια ,όχι μόνο μετέτρεψαν τους εργάτες και τον λαό σε ηλίθιους οικιοθελείς σκλάβους τους χάριν του “έθνους” ,αλλά τους έκαναν και τροφή για τα κανόνια τους ….εκεί που παραλίγο να είχανε πολλές “οκτωβριανές επαναστάσεις” παγκόσμια !!
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΦΑ ΛΟΙΠΟΝ – Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
ήταν ο Φασισμός-Ναζισμός
Ο τελειότερος “εκτροχιασμός” της ταξικής πάλης προς ακίνδυνους ατραπούς για το Κεφάλαιο
-
Όσοι βρίσκουν ομοιότητες με την ΧΑυγιτικη πρακτική …σωστά τις βρίσκουν …..
“…μην ακολουθήσετε την τυχοδιωκτική τακτική των εργατών του Ασπροπύργου .Μην διωξουμε κι άλλες βιομηχανίες απ την Ελλάδα …..”
Είναι μερικές από τις παραινέσεις μέσα από την ανακοίνωση της ΧΑ στο εργοστάσιο του Μανεση στο Βόλο ,ο οποίος Μανεσης μάλλον κι αυτός λαμπάδες θα ανάβει στα “παλικάρια” αυτά ,άσε που οι τσέπες του όσο μεγάλες κι αν είναι ….ΔΕΝ χωράνε ολόκληρα εργοστάσια μέσα !!! Μάλλον μη φύγει ο καλός ΤΟΥΣ  Μανεσης ήθελαν να πουν οι ΧΑ …γιατί οι …..βιομηχανίες να …φύγουν ,κομματάκι δύσκολο !
Το εκπληκτικό είναι ότι την ιδία εποχή περίπου κλιμάκιο της ΧΑ με τον πυτιριδιαρη επικεφαλής επισκεπτόταν τους απεργούς στον Ασπρόπυργο …..εκφράζοντας συμπαράσταση !!!!!(στάχτη στα μάτια του αφελούς πόπολου )
ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ….ΠΑΝΤΑ
ΚΑΙ η Ιστορία διδάσκει ..
Ο ΨΕΥΤΗΣ ,Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ,Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ……δλδ  Ο ΧΑιτης …ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
 bluebig.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου