Ετικέτες

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Posted: 10 Oct 2013 01:13 PM PDT
10.10.13



Ο νέος μάγος της διπλωματίας, ο άνθρωπος που ο Βλαδίμηρος Πούτιν εμπιστεύεται απόλυτα γι΄αυτό του ανέθεσε όλες τις συζητήσεις-επαφές με τους Αμερικάνους κατά τη διάρκεια της κρίσης στη Συρία, ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ έρχεται στην Αθήνα.


Ο 63χρονος ΥΠΕΞ, γνωστός ως κύριος Όχι στους διαδρόμους των πρεσβειών και των διπλωματικών γραφείων,ψυχρός φαινομενικά, επίμονος και αγέλαστος,έχει κερδίσει τον τίτλο του ''μετρ'' της διπλωματίας. Χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος διαπραγματευτής στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
 Αναμένεται  στην Αθήνα στις 30 Οκτωβρίου μαζί με τον ισχυρό άνδρα των σιδηροδρόμων κ. Γιακούνιν – ας μην λησμνούμε το ρωσικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά τρένα.


Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες λένε ότι τον Λαβρόφ θα συνοδεύσει και ρωσικό καταδρομικό, το οποίο θα ρίξει άγκυρα για λίγες ημέρες στον Πειραιά. Οι γνωρίζοντες μιλούν για στολίδι του ρωσικού στόλου το οποίο προβλέπεται να μείνει ανοικτό για επισκέψεις του κοινού και να φιλοξενήσει σειρά εκδηλώσεων.
Με ρωσική συμμετοχή θα γίνουν και στο Ναύπλιο εκδηλώσεις –προς τιμήν του Ιωάννη Καποδίστρια, πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας και υπουργού Εξωτερικών της ρωσικής αυτοκρατορίας. 
Geopolitics & Daily News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου