Ετικέτες

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ, ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ…


Οι διορισμοί των δικών τους παιδιών δεν έχει σταματημό.
Χωρίς ΑΣΕΠ διορίζονται σε θέσεις κλειδιά ή σε θέσεις…αεργίας.
Ο μισθός των ειδικών συμβούλων και των μετακλητών υπαλλήλων δεν είναι υψηλός όπως παλαιότερα, σήμερα φτάνει το χιλιάρικο συν τις υπερωρίες αν…κάνουν, που κάθε μήνα κάνουν.
Το θέμα όμως είναι ότι σε τέτοιες δύσκολες μέρες που η κοινωνία ματώνει υπάρχουν ακόμη κάποιοι που βρίσκουν μια δουλειά μόνο και μόνο επειδή έχουν κομματικά ένσημα.
Πως παίρνεις αυτά τα ένσημα?
Μια σίγουρη διαδικασία είναι να είσαι υποψήφιος Βουλευτής.
Η σημερινή μας περίπτωση είναι ακριβώς τέτοια.
 
Υ.Γ. Δε θα βαριέμαι να το γράφω. Δεν έχω τίποτα με τα πρόσωπα που γράφω στο blog. Το 95% αυτών ούτε τους γνωρίζω και δε με νοιάζει να τους μάθω. Εγώ στηλιτεύω το σύστημα των διορισμών τους και την πελατειακή συμπεριφορά αυτών που ο λαός ψήφισε για ταγούς.
Η οποία συμπεριφορά, αντιθέτως με όσα προσπαθούν να σου βάλλουν στο κεφάλι με την καθημερινή πλύση εγκεφάλου που σου κάνουν- ότι σώζουν τη χώρα και λοιπές τέτοιες αηδίες-  ΔΕΝ έχει αλλάξει στο χιλιοστό.
Καθημερινά, όλες οι Μνημονιακές Κυβερνήσεις, διόριζαν και διορίζουν τα δικά τους παιδιά φορτώνοντας το κράτος με πληρωμές υπαλλήλων που στην ουσία κανένα άλλο πραγματικό έργο δε παράγουν παρά μόνο ασχολούνται- ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ- με την επανεκλογή αυτών που τους διόρισαν.
undefined
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%9A%CE%9D-%CE%A14%CE%9E
 by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου