Ετικέτες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ…ΔΙΟΜΙΔΗΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ!!!


Το σημερινό κομματόσκυλο της δεξιάς, ο άεργος και δίχως κανένα πραγματικό ένσημο στο ενεργητικό του, Διομίδης Νταούλας του Λάμπρου, θα μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, πριν τη χρεοκοπία της χώρας.
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής των προσκυνημένων μαριονετών της ΝΔ, εκλέχθηκε τον Ιούνιο του 2013.
Οι συνεχείς διορισμοί του, από τους νεοδημοκράτες νταβάδες που πολλοί Έλληνες ψήφιζαν τόσα χρόνια, είναι το πλέον τρανταχτό παράδειγμα για το γιατί χρεοκόπησε η χώρα.
Το πτυχίο του…μικρό (ΤΕΙ) και άσχετο με όλες τις θέσεις που διορίστηκε, πάντα ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ.
Ο τελευταίος διορισμός του Νταούλα, σήμερα που μιλάμε,  ήρθε από τον Παναγιωτόπουλο, τώρα που ο τελευταίος μεταπήδησε από το Άμυνας στο Πολιτισμού, και ο…τσομπάνος Διομίδης έγινε ξαφνικά Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Καραμανλικού Υφυπουργού, Αδριανού.
undefined
Όμως, εκτός από τους συνεχείς γαλάζιους διορισμούς του, που θα δούμε παρακάτω, το όνομά του εμπλέκεται και σε μια πολύ περίεργη υπόθεση αποχαρακτηρισμού δασικής έκτασης, ιδιοκτησίας του Νταούλα, ως μη δασική.
Μπορεί να μην είναι πλέον δασική.
Αλλά για να την αποχαρακτηρίζουν σημαίνει ότι κάποτε ήταν.
Το γιατί έφτασε η συγκεκριμένη δασική έκταση να μην έχει πλέον τα χαρακτηριστικά του δάσους και να χρειάζεται αποχαρακτηρισμό δε μπορώ να το απαντήσω με στοιχεία, μπορώ μόνο να υποθέσω ότι η συγκεκριμένη έκταση κάποια στιγμή κάηκε.
undefined
Εδώ είναι ο διορισμός του Νταούλα από τον Σπηλιωτόπουλο στο Αμύνης, επί Καραμανλή το 2004.
undefined
Η παρακάτω ανάρτηση ” Να, γιατί επικρατεί χάος στην Υγεία” του osigouros.blogspot.com, πίσω στο 2010, εξηγεί μερικά πράγματα για το εν λόγω κομματόσκυλο της δεξιάς και τον αναξιοκρατικό διορισμό του, από τον Αβραμόπουλο- το έβαλε κι εδώ το χεράκι του ο… ελεεινός δήθεν Διπλωμάτης- στη θέση του Υποδιοικητή του  νοσοκομείου Γ.Γεννηματά: http://osigouros.blogspot.com/2010_04_01_archive.html
undefined
Μη βιάζεστε, οι διορισμοί του Νταούλα δε σταματούν εδώ.
Ο Καραμανλής το 2009 τον διόρισε στην ΚΥΠ.
Σε ανάρτησή του η sibilla-gr-sibilla.blogspot.com αναφέρει αυτό αλλά και την υποψηφιότητα του Νταούλα στο ψηφοδέλτιο της προδοτικής ΝΔ στη Βοιωτία.
undefined
Όμως, μην αγχώνεστε, απέσυρε τελευταία στιγμή την υποψηφιότητά του.
undefined
Ακόμη απορείς?
Ακόμη τους πιστεύεις ότι σώζουν τη χώρα?
Αν έσωζαν τη χώρα, τέτοιους αναξιοκρατικούς και ανήθικους διορισμούς θα συνέχιζαν να τους κάνουν?
Κρίμα, για όλους εμάς που ακόμη βλέπουμε και ακούμε και σκεφτόμαστε…
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου