Ετικέτες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο Μιχαλολιάκος: Να συλληφθεί ο Ατετοκούμπο –Εβραίος σιωνιστής, αντιφασίστας ο πρόεδρος των Μπακς (video)


Αφού έχρισε υποψήφιο για τη δημαρχία της Αθήνας το πρωτοπαλίκαρό του, Ηλία Κασιδιάρη, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος φρόντισε να μας… ενημερώσει για τις πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τα ντραφτ του ΝΒΑ και την υψηλή θέση που κατέλαβε σε αυτά ο Γιάννης Ατετοκούμπο.
Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής έδειξε, μάλιστα, και τις άπιαστες γνώσεις του γύρω από το άθλημα του μπάσκετ τονίζοντας ότι «Βρήκαν έναν νεαρό Νιγηριανό και τον έβαλαν στην εθνική και του έδωσαν κατευθείαν ελληνική ταυτότητα μόνο και μόνο για να παίξει στην ομάδα του μπάσκετ. Αλλά φαίνεται πως ο Θεός είναι Έλληνας γιατί στο τρίτο παιχνίδι που έπαιξε χάσαμε και δεν έβαλε ούτε ένα πόντο».
Το γεγονός ότι στα προηγούμενα παιχνίδια ο Γιάννης Ατετοκούμπο έκανε πραγματικά όργια δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Επιπλέον, μίλησε και για την «εβραιοσιωνιστική» πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τα ντραφτ του NBA αναφέροντας «Και συμπτωματικά διάβαζα την πολιτική σκοπιμότητα που τον βάλανε στο νούμερο15 των draft του NBA, ο ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς είναι όχι μόνο φανατικός Εβραίος και σιωνιστής αλλά και μεγάλος και δραστήριος ακτιβιστής αντιφασίστας. Και ξαφνικά βρήκε έναν Νιγηριανό από την Ελλάδα και το έβαλε εκεί. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία».
Επέκρινε, τέλος, τον Αντώνη Σαμαρά επειδή δέχθηκε στο Μαξίμου την οικογένεια Ατετοκούμπο αναφέροντας ότι «Ηταν μαζί και τα αδέρφια του και οι γονείς του. Αν τους σταματούσε αστυνομικός έξω από το Μαξίμου έπρεπε να τους συλλάβει να τους πάει στην Καλογρέζα. Που ακούστηκε, πρωθυπουργός να καλεί κάποιους που είναι παράνομα στη χώρα;».
Οπου Καλογρέζα εννοεί… Αμυγδαλέζα
 Πηγή :  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου