Ετικέτες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο κλέψας του κλέψαντος στην Βρετανία: Πελάτες κλέβουν βενζινοπώλες που κλέβουν το κράτος που τους «κλέβει» όλους αυξάνοντας το κόστος των καυσίμων


29/8/13 | 1 σχόλια | 0 απαντήσεις | 48 εμφανίσεις
Ο κλέψας του κλέψαντος στην Βρετανία: Πελάτες κλέβουν βενζινοπώλες που κλέβουν το κράτος που τους «κλέβει» όλους αυξάνοντας το κόστος των καυσίμων [βίντεο]
Οι τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου στην Βρετανία συγκαταλέγονται στις υψηλότερες της Ευρώπης. Και σε συνδυασμό με το ολοένα αυξανόμενο κόστος των καυσίμων, μόνοι κερδισμένοι βγαίνουν η ολοένα αναπτυσσόμενη μαύρη αγορά και τα δίκτυα του οργανωμένου εγκλήματος.
Οι βρετανικές αρχές μάλιστα, αναφερόμενες στις διαστάσεις που έχει προσλάβει το φαινόμενο, κάνουν λόγο για μία γενικευμένη κατάσταση παρανομίας που συμπεριλαμβάνει απλούς ιδιώτες οδηγούς που γεμίζουν τα ντεπόζιτα των οχημάτων τους και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν, αλλά και έναν ολόκληρο σκοτεινό και επικίνδυνο υπόκοσμο υπό την ηγεσία γκάνγκστερς και πρώην τρομοκρατών.

Εξασφαλίζοντας πρόσβαση στα αρχεία της αστυνομίας και άλλων αρμόδιων ελεγκτικών αρχών και υπηρεσιών της Βρετανίας, η ρεπόρτερ του BBC Σαμάνθα Πόλινγκ διερευνά και φωτίζει τον κόσμο του παραεμπορίου καυσίμων που αποφέρει εκατομμύρια λίρες κάθε χρόνο.
Πηγή:www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου