Ετικέτες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Νέα επίθεση Χρυσής Αυγής σε Αντετοκούνμπο



undefined
Στο στόχαστρό τους έβαλαν για ακόμη μία φορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης σε διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.
Πολιτική σκοπιμότητα χαρακτήρισε την επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ντραφτ του ΝΒΑ ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κάνοντας λόγο για «ένα ρεσιτάλ ανθρωπισμού, αντιρατσισμού και αντιχρυσαυγιτισμού».
Ο αρχηγός του πολιτικού κόμματος ανέφερε για ακόμη μία φορά πως ο Αντετοκούνμπο έγινε Έλληνας για να παίξει μπάσκετ, τονίζοντας πως ο… Θεός έστειλε την απάντησή του, αφού ο παίκτης τον Μπακς έμεινε «άποντος» σε ένα παιχνίδι με το εθνόσημο.
Τέλος, δήλωσε πως οι αστυνομικοί έπρεπε να συλλάβουν τους γονείς του παίκτη και να τους στείλουν στην Καλογρέζα, εννοώντας την Αμυγδαλέζα και τα κέντρα που συγκεντρώνονται οι παράνομοι μετανάστες.
Αναλυτικά τα λεγόμενά του:
«Ήρθε τελευταία και το θέμα με ένα ρεσιτάλ ανθρωπισμού και αντιρατσισμού και αντιχρυσαυγιτισμού με έναν νεαρό Νιγηριανό, τον οποίο τον βάλανε κατευθείαν στην εθνική, του δώσανε ελληνική ταυτότητα, μόνο και μόνο για να παίξει στην ομάδα μπάσκετ. Αλλά φαίνεται πως ο Θεός είναι Έλληνας γιατί στο τρίτο παιχνίδι που έπαιξε χάσαμε και δεν έβαλε ούτε έναν πόντο. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Και συμπωματικώς διάβαζα την πολιτική σκοπιμότητα που τον βάλανε στο νούμερο 15 του ντραφτ του ΝΒΑ. Ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς είναι όχι μόνο φανατικός Εβραίος και σιωνιστής αλλά και μεγάλος και δραστήριος ακτιβιστής αντιφασίστας. Μα δεν έκανα τα αδέρφια του και τους γονείς του (σ.σ Έλληνες»). Δηλαδή εάν τους σταματούσε ένας αστυνομικός όπως βγαίνανε από τον Σαμαρά έπρεπε να τους βάλει στην κλούβα για να τους πάει στην Καλογρέζα. Έδωσαν μόνο σε αυτόν (σ.σ υπηκοότητα). Που ακούστηκε να καλεί ο πρωθυπουργός κάποιους που είναι παράνομα στη χώρα».
Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/nea-epithesi-xrusis-augis-se-adetokounmpo/695774

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου