Ετικέτες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Το ρωσικό Su-35S με το κινέζικο J-20 προβληματίζουν τις ΗΠΑ!



undefined


Σύμφωνα με όσα γράφονται, στις επιδείξεις που έγιναν στο Le Bourget του Παρισιού το Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-35S άφησε περίπου άναυδους τους Δυτικούς παρατηρητές σχετικά με τις επιδόσεις του. Αν σε αυτό συμπεριλάβουμε και τα αποτελέσματα του Κινεζικού J-20 πέμπτης γενιάς, οι ΗΠΑ ουσιαστικά για να αντιμετωπίσουν μελλοντικά Ρωσία και Κίνα στον αέρα έχουν ως μοναδική επιλογή τους την στροφή προς την εκ νέου παραγωγή του πλέον αξιόπιστου, δοκιμασμένου μα πανάκριβου μαχητικού τους F-22. 


Κάτι που ενδεχομένως να μην είναι και ευρέως γνωστό είναι ότι στις ΗΠΑ διάφοροι αναλυτές ήδη προειδοποιούν ότι σήμερα ο εναέριος χώρος τους προστατεύεται από μαχητικά 40 και πλέον ετών (F-15 & F-16)…

Το 2011 ο Daniel Goure, τότε Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Lexington δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το μέλλον του πλανήτη εξαρτάται από το πώς οι Αμερικανοί θα λύσουν το πρόβλημα των μαχητικών τα επόμενα χρόνια. Η Πολεμική Αεροπορία είναι η βάση και ο κορμός των ΗΠΑ και κανείς δεν γνωρίζει πως θα αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά το πρόβλημα απέναντι σε Κίνα και Ρωσία. Παρότι υπάρχουν αρκετοί σύμμαχοι που γενικά στέκονται στο πλευρό μας, όπως είναι η Ταϊβάν, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία, κανείς τελικά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα επιτρέψουν στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τις βάσεις τους σε μια σοβαρή κρίση”.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS - 
http://www.geopolitics.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου