Ετικέτες

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Φούχτελ: «Έλληνες ελάτε να δουλέψετε στη Γερμανία»


«Χέρι βοηθείας» στους Έλληνες νέους που ψάχνουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον δίνει ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, προσκαλώντας τους να αποκτήσουν γνώσεις και εξειδίκευση στην χώρα του.
«Υπάρχουν άριστα δομημένες σχολές μαθητείας σε περιφερειακές πόλεις της Γερμανίας, έτοιμες να προσφέρουν στους Έλληνες τις γνώσεις και την εξειδίκευση που θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια να βρουν εύκολα θέσεις εργασίας» , είπε χαρακτηριστικά.
Αν και η παρουσία του στη Κρήτη προκάλεσε αντιδράσεις, παρά ταύτα ο κος Φούχτελ, δεν πτοήθηκε, αντιθέτως χαρακτήρισε "λαμπρό παράδειγμα" τη συνεργασία της  Γερμανίας με την Κρήτη.
«Η συνεργασία που προωθείται, έχει στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, είναι καινοτόμα και πρωτοποριακή» δήλωσε ο Γερμανός υφυπουργός εργασίας, μιλώντας σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.
ΥΓ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΙΧΗΗΗΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΜΥΖΥΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑ ΟΣΟ ΟΣΟ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ "ΕΤΑΙΡΙΑΣ" ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ  ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΧΕΙΟ" ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΛΑΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΥΣ (ΤΟΥ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ;) "ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ" ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!...ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο Κ. ΦΟΥΧΤΕΛ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου