Ετικέτες

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων


Η συνεργασία Τρόικας-Επιχειρηματιών εξοντώνει την κοινωνία

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 15, 2012
Επιστολή προς τους
Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
Υπουργό Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων  κ. Κωστή Χατζηδάκη
Πρόεδρο του ΣΕΤΕ  κ. Ανδρέα Ανδρεάδη
Πρόεδρο του HATTA κ.  Γιώργο Τελώνη
Κοινοποίηση : Προς τα ΜΜΕ
Αθήνα 15-11-2012


Θέμα :  Η συνεργασία Τρόικας-Επιχειρηματιών εξοντώνει την κοινωνία
Αγαπητοί κύριοι
Αποδείχτηκε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι έχετε τη δυνατότητα να επηρεάζετε την Τρόικα και να επιβάλλετε ποινές εκτέλεσης για όποιο κομμάτι της κοινωνίας θέλετε. Γνωρίζουμε ότι , την ίδια ώρα που οι αυτοκινητιστές ταξί δίνουν αγώνα επιβίωσης, εσείς πανηγυρίζετε αφού εξασφαλίσατε και το παντεσπάνι σας.
Κύριε Ανδρεάδη, κύριε Βασιλάκη, κύριε Τελώνη οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όταν ο μισός κλάδος θα εργάζεται, ο άλλος μισός θα είναι έξω από τις επιχειρήσεις σας ελέγχοντας τη νομιμότητα του  -κλεμμένου μας – έργου σας και απαιτώντας συσσίτιο για μας και τις οικογένειές μας.

Αν αυτή η κατάσταση σας ενοχλεί, μπορείτε να ζητήσετε από τους προστάτες σας, Όλγα Κεφαλογιάννη και Κωστή Χατζηδάκη να στείλει τα ΜΑΤ για να μας εκτελέσουν και κυριολεκτικά. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε και τα έξοδα της κηδείας μας, αλλά μπροστά στο παντεσπάνι που σας χάρισε η κυβέρνηση αυτά τα έξοδα είναι μηδαμινά.
Αφού λοιπόν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην σας χαλάει χατίρι και αφού οι επιθυμίες σας είναι διαταγή γι αυτήν (την κυβέρνηση) ας αναλάβει και την ευθύνη για την κοινωνική έκρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου