Ετικέτες

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σιγά μην τον άφηναν! Διαβάστε εδώ γιατί οδηγείται ξανά στο εδώλιο ο Βαξεβάνης…



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 16, 2012
Φωτογραφία για Βαξεβάνης: Υπόδικοι έπρεπε να είναι ο Βενιζέλος και ο Παπακωνσταντίνου, όχι εγώ

Με μία απόφαση που προκαλεί εύλογα ερωτήματα, ο Κώστας Βαξεβάνης παρά την πρώτη αθώωση από το δικαστήριο.

Η εισαγγελία πρωτοδικών λοιπόν, άσκησε έφεση υπέρ του νόμου, με αποτέλεσμα ο γνωστός δημοσιογράφος να βρεθεί πάλι κατηγορούμενος. Η διαδικασία κινήθηκε επειδή “πολίτες” που αναγράφονται στην λίστα και δικηγόροι κινήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση με την αιτιολογία ότι δεν είχαν προβεί στην διάπραξη κάποιου αδικήματος.

Και εδώ έρχεται η ανταπάντηση: Τότε γιατί φοβούνται αυτή την δημοσιοποίηση; Γιατί πρέπει να καλυφθούν πραγματικοί κακούργοι πίσω από το αυτονόητο δικαίωμα κάποιου να έχει λογαριασμό στην Ελβετία; Ή μήπως είδατε κάποιον να ασχολείται με ονόματα απλών πολιτών;

Ο λόγος λοιπόν που γίνεται αυτή η κίνηση είναι ένας και απλούστατος:

Το δεδικασμένο της αθώωσης Βαξεβάνη για την δημοσιοποίηση της λίστας, “δολοφονεί” την χουντικής εμπνεύσεως διάταξη για τα προσωπικά δεδομένα του αρχιδιαπλεκόμενου Σημίτη. Την εγκληματική αυτή οπερέτα για να αποσιωπηθούν τα τεράστια εγκλήματα της συμμορίας του, που σήμερα έρχονται δειλα – δειλά στο φως.

Εάν η αθωωτική απόφαση Βαξεβάνη παρέμενε, τότε να είστε σίγουροι ότι τα στοιχεία σκανδάλων που θα ερχόντουσαν στο φως θα ήταν ανεξέλεγκτα και άκρως ευεργετικά για τον δημόσιο βίο. Στέλνοντας κάτι ανθρωπάκια σαν τον Σημίτη στον Καιάδα της ιστορίας. Η επανάληψη της δίωξης λοιπόν, σε συνδυασμό με την απόπειρα νεκρανάστασης του πολιτικού βαμπίρ ήταν αναμενόμενη.

Οι δικαστές όμως πάλι έχουν την ευκαιρία να ακυρώσουν στην πράξη αυτή την δολοφονική για την πατρίδα, πλεκτάνη του Σημιτισμού. Μεγαλύτερη νομιμότητα από την αλήθεια άλλωστε, δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου