Ετικέτες

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Επιβράβευση των 46 Πρωτευσάντων του Τμήματ ος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοι κητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς

 

\

Τα τελευταία χρόνια, το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, σε μια προσπάθεια να επιβραβεύσει τους άριστους φοιτητές του, θέσπισε την «Επιβράβευση των καλυτέρων Φοιτητών/Φοιτητριών» του, σε όλες τις κατηγορίες, μέσω του θεσμού των Υποτροφιών και με την ευγενική χορηγία Τραπεζικών Ιδρυμάτων, Οργανισμών και Επιχειρήσεων που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία επέδειξαν υψηλή κοινωνική ευθύνη. Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει τη συστηματική προσπάθεια του Τμήματος για τηναναβάθμιση των σπουδών, την ανάδειξη της αριστείας και για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους, που πρωτεύουν και μοχθούν καθημερινά.
Σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 οι εκπρόσωποι των 33 Χορηγών βράβευσαν τους 46 καλύτερους φοιτητές / φοιτήτριες του Τμήματος που διακρίθηκαν με βάση την ακαδημαϊκή τους επίδοση το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.

Τη σημαντικότητα της συμβολής του θεσμού των υποτροφιών στην προσπάθεια για αριστεία και στην επαγγελματική και επιστημονική εξέλιξη των φοιτητών τόνισαν με τις ομιλίες τους ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πειραιώς, καθηγητής κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής καθηγητής κ. Νικόλαος Απέργης και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Καπογιάννης.
Τη σημαντικότητα της ηθικής υποστήριξης των προσπαθειών και των ικανοτήτων των φοιτητών, οι οποίες βρίσκουν ανταπόκριση και ανταμοιβή από τις επιχειρήσεις τόνισε ο εκπρόσωπος των βραβευθέντων φοιτητών / φοιτητριών κος Ιωάννης Λατσώνας και ευχαρίστησε τους χορηγούς για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή τους στο πέρασμα των χρόνων.
Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπροσώπους των χορηγών για την παρουσία τους στην τελετή αλλά και τη συμβολή τους στην ανάδειξη και εκπαίδευση της νέας γενιάς και την προετοιμασία της ως ενεργά στελέχη στην αγορά εργασίας.
Τα βραβεία (συνολικής αξίας 115.000 ευρώ) προσέφεραν οι εξής ΧΟΡΗΓΟΙ, ανά κατηγορία ποσού και με αλφαβητική σειρά:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
LASKARIDIS SHIPPING CO LTD
MARFIN INVESTMENT GROUP (MIG)
OTE
FG EUROPE
ALPHA BANK
ΕΛΛΗΝΙΚH ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΤΙΤΑΝ ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ
AEGEAN OIL
BOSTON CONSULTING GROUP
CHIPITA
DANAOS SHIPPING
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
EASTERN MEDITERRANEAN MARITIME LTD.
EUROBANK
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
EUROBANK PROPERTIES ΑΕΕΑΠ
GOLDAIR
INTRALOT
JUMBO
ΟΜΙΛΟΣ COCA COLA 3E
PwC
STAR INVESTMENTS
ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ
FRIGOGLASS
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ)
S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ
ΣΑΝΗ Α.Ε.
ΥΓ. ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου