Ετικέτες

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Merkel: Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο εάν…

Merkel: Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο εάν…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 4, 2012
Γράφει η Σοφία Τ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ-ΒΛΕΠΟΥΝ(πού;) ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ(η Merkel απαιτεί ό,τι δεν πήρε από τον ΓΑΠ και τον Παπαδήμο)
Merkel: Εκχωρείστε εθνική κυριαρχία με αντάλλαγμα την ανάπτυξη Με παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απειλεί την Ελλάδα η γερμανίδα καγκελάριος, AngelaMerkel, διαμηνύοντας προς τα ελληνικά κόμματα ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή χαλάρωση των όρων τουΜνημονίου.
Η γερμανίδα καγκελάριος μιλώντας σε κομματική εκδήλωση των Χριστιανοδημοκρατών στο Βερολίνο, κατέστησε σαφές ότι όποια χώρα της Ευρωζώνης παραβιάσει τους όρους του Μνημονίου που έχει υπογράψει τότε θα παραπέμπεται στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η τοποθέτηση της κ. Merkel ότι πρέπει τα κράτη-μέλη της ΕΕ να εκχωρήσουν μέρος της κυριαρχίας τους σε ό,τι αφορά στους προϋπολογισμούς τους σε αντάλλαγμα για μέτρα υπέρ της ανάπτυξης. Παράλληλα, απέρριψε για μία ακόμα φορά την έκδοση ευρωομολόγου, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει καλή διάθεση για ευελιξία σε ό,τι αφορά στην επιβολή ενός φόρου στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές και σε μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης στην ευρωζώνη.
Υ.Γ.: το σιχαμερό πρόσωπο της Γερμανίας…
undefined

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου