Ετικέτες

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Επιτέθηκε με ρουκέτα στην πεθερά του!

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012


Επιτέθηκε με ρουκέτα στην πεθερά του!

ΒΟΣΝΙΑΟλόκληρη ρουκέτα επιστράτευσε Βόσνιος προκειμένου να απαλλαγεί από την πεθερά του, χωρίς, ευτυχώς, να πετύχει το στόχο του, μιας και η γυναίκα επέζησε από την πρωτοφανή επίθεση του γαμπρού της… Ο Μίροσλαβ Μίλιτς αποφάσισε να καταφύγει στα άκρα μετά από άγριο καβγά που είχε με την πεθερά του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του.Αρχικά, ο δράστης εκτόξευσε αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της. Ωστόσο, η πεθερά στάθηκε τυχερή στην ατυχία της και, αν και τραυματίστηκε σοβαρά, παρ’ όλα αυτά επέζησε. Ο Μίλιτς όμως δεν το έβαλε κάτω.
Μόλις αντιλήφθηκε ότι απέτυχε, προσπάθησε να αποτελειώσει την πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά και πάλι αστόχησε. Εξίσου τυχεροί στάθηκαν ο σύζυγος και ο πατέρας της, που βρίσκονταν μαζί της στο σπίτι, αφού τη γλύτωσαν με ελαφρά τραύματα. Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία έκρινε τον Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6½ ετών. 
http://www.philenews.com/digital/

Μάνος είπε...
Αν η πεθερά δυναστεύει τόν πεθερό τότε η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.
Θά δυναστεύει καί τόν γαμπρό.
Αν ο πεθερός ρίχνει σφαλιάρες στήν πεθερά τότε αυτή θά ξεσπά στόν γαμπρό.
από οπου καί νά τό δεί κανείς η ..πεθερά πάντα είναι πρόβλημα.
Η μόνη λύση είναι νά σχίσουμε δύο γάτες όχι μία!!!!!
Λύση δέν υπάρχει εάν η πεθερά μένει κοντά στό σπίτι σέ ακτίνα 9.000 κμ.!!!!
Nativist είπε...
Φαίνεται ότι οι πεθερές είναι ... διεθνώς πρόβλημα. Ένας Κινέζος μου έλεγε ότι ο παππούς του είχε παντρευτεί τρεις αδελφές (τότε επιτρεπόταν η πολυγαμία στην Κίνα). Όταν ο πατέρας του τον ρώτησε γιατί τρεις αδελφές, εκείνος απάντησε ότι ήταν ο μόνος τρόπος να έχει τρεις γυναίκες και μία μόνο πεθερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου