Ετικέτες

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τώρα πόσο «αντρικό» είναι αυτό το ξύλο ρε παιδιά;

Τώρα πόσο «αντρικό» είναι αυτό το ξύλο ρε παιδιά;

Όπως διαβάσαμε στο «newsit.gr» του Νίκου Ευαγγελάτου, «αναστάτωση και πανικός προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας, όταν μηχανοκίνητη πορεία μελών της Χρυσής Αυγής εντόπισε δύο αλλοδαπούς μέσα σε ένα ψητοπωλείο».Όπως περιγράφει το ρεπορτάζ. «ολόκληρη η μηχανοκίνητη πορεία αμέσως σταμάτησε και τα μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν μέσα στο ψητοπωλείο και χτύπησαν δύο αλλοδαπούς, τραυματίζοντάς τους». Στη συνέχεια, τα μέλη της Χρυσής Αυγής συνέχισαν την πορεία τους και εν συνεχεία διαλύθηκαν, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν ελέγχους για τον εντοπισμό των δραστών.


Επειδή κι εμείς έχουμε σοβαρό θέμα με την ανεξέλεγκτη έλευση αλλοδαπών στη χώρα, ασχέτως του αν είναι εγκληματικά – παραβατικά στοιχεία ή όχι αφού δεν μπορεί μια σύγχρονη χώρα να εμφανίζεται ως ξέφραγο αμπέλι, ενώ τα προβλήματα στον τομέα της εσωτερικής ασφάλειας γιγαντώνονται, θα θέλαμε να ρωτήσουμε ευθέως τη Χρυσή Αυγή για ποιον λόγο με αυτή τη συμπεριφορά υπονομεύουν τον κοινό στόχο του εξορθολογισμού της ελληνικής πολιτικής σε αυτό τον τομέα.

Όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες, ειδικά ο ένας από τους τραυματίες ήταν ένα παιδί μικρής ηλικίας, το οποίο ευτυχώς έσπευσαν να φροντίσουν όσοι έσπευσαν στο σημείο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου. Πόσο αντρίκιο είναι το να δρα κανείς με τη λογική του όχλου, όπως δηλαδή κάνουν διάφοροι «παλικαράδες» των γηπέδων;

Καλούμε ανοικτά τον Νίκο Μιχαλολιάκο να παρέμβει και να σταματήσει άμεσα αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά που εκθέτει και τη χώρα και τους Έλληνες ως κοινωνία και το ίδιο το κόμμα της Χρυσής Αυγής κάνοντας ζημιά και στους πολιτικούς τους στόχους (προφανώς δικό τους πρόβλημα, εμείς ως εκτίμηση το αναφέρουμε) διώχνοντας κόσμο ο οποίος μέσα στην απελπισία του για την απαράδεκτη κατάσταση ασφαλείας σε πολλές γωνιές της χώρας, προσέφυγε σε αυτή, όχι επειδή η πλειοψηφία ασπάζεται το ιδεολογικό περιεχόμενο του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά για να καταδείξει στους πολιτικάντηδες του τόπου ότι είναι αλητεία και προδοσία απέναντι στον ελληνικό λαό να προσποιείσαι ότι δεν συμβαίνει τίποτα και να τον αφήνεις απροστάτευτο.

Και αντί αυτή η επιτυχία να αποτελέσει την αφορμή για μια συνολικότερη αναθεώρηση και έμφαση στους προβληματικούς τομείς που βοήθησαν τα μέγιστα να αναδειχθούν, ασχολούνται να επιτεθούν σε δυο κακομοίρηδες αγνώστων λοιπών στοιχείων. Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι τους οποίους τιμούν όσο λίγοι. Ας το ακολουθήσουμε όλοι…
http://www.defence-point.gr/news/?p=48929 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου