Ετικέτες

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Φαντάσου πόσα πήρε η ποντικομαμή για την σ φαγή στην Σερβία…

Φαντάσου πόσα πήρε η ποντικομαμή για την σ φαγή στην Σερβία…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 28, 2012
ImageΩς εγκληματία πολέμου κατηγόρησε τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Tony Blair ο 49χρονος Martin Brunt ο οποίος εισέβαλλε στην αίθουσα όπου πραγματοποιείτο ακρόαση στο πλαίσιο της επιτροπής Leveson Inquiry.
Η τελευταία είναι μια επιτροπή η οποία ερευνά το ρόλο του Τύπου και της Αστυνομίας στο περίφημο σκάνδαλο των υποκλοπών, που τάραξε την πολιτική ζωή της χώρας το καλοκαίρι του 2011. .
Τη στιγμή που ο Blair κατέθετε ο 49χρονος και ξεγλιστρώντας από τα μέτρα ασφαλείας μπήκε μέσα στην αίθουσα φωνάζοντας:

«Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να συλληφθεί για εγκλήματα πολέμου. Η JP Morgan τον πλήρωσε για τον πόλεμο στο Ιράκ τρεις μήνες μετά την εισβολή στο Ιράκ. Έκλεψαν από την τράπεζα του Ιράκ 20 δισ. $ και στη συνέχεια τον πλήρωναν 6 εκατ. $ κάθε χρόνο μέχρι και έξι μήνες αφότου έφυγε από πρωθυπουργός. Αυτός ο άνθρωπος είναι εγκληματίας πολέμου».
Αυτά πρόλαβε να πει ο 49χρονος πριν οι υπηρεσίες ασφάλειας τον συλλάβουν. Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός όντας αμήχανος είπε, αν και θα μπορούσε να μην σχολιάσει καθόλου το θέμα: «Μπορώ να πω για την ιστορική ακρίβεια μόνο ότι αυτά που μόλις ελέχθησαν για το Ιράκ και τη JPMorgan είναι παντελώς αναληθή. Δεν είχα ποτέ καμία συζήτηση μαζί τους για αυτό το θέμα

Σοφία είπε


Το πιστεύω απόλυτα!
Το άτομο είναι μια εγκληματική φυσιογνωμία, θυμάμαι ότι σχεδόν είχε φτάσει σε οργασμό σε μια συνέντευξη που μιλούσε εναντίον των Σέρβων και πώς έπρεπε να “τιμωρηθούν”. Είχε κοκκινήσει και σχεδόν τριβόταν σε επευθείας μετάδοση…
Η πανάσχημη γυναίκα του με το ξεχειλωμένο στόμα, που είναι ένα σιχαμένο έκτρωμα με πόδια, έχει εμπλακεί σε παράνομες αγοραπωλησίες ακινήτων των Κυπρίων στα Κατεχόμενα.
Βγάζει χρήμα πουλώντας κλεμένες περιουσίες η τυμβορύχος.
Αν ακουστεί στο μέλλον ότι έχει μεσιτεύσει και σε αρχαιοκαπηλεία δεν θα ξαφνιαστώ.
Αυτοί είναι οικογενειακώς για σφάξιμο.
Είναι αδίστακτοι, σκατόψυχοι, παραδόπιστοι, διεφθερμένοι μέχρι μυελού οστέων, δουλάρες που σέρνονται και γλείφουν τα πόδια των αφεντικών τους, είναι από κείνους τους δουλοπρεπείς μέχρι θανάτου που τα αφεντικά τους μπορούν και να τους κατουράνε και μετά ηδονίζονται σαδιστικά να σκοτώνουν και να βασανίζουν άλλους, πατάνε επί πτωμάτων, δεν έχουν ιερό και όσιο, ραδιουργούν, το οτι είναι κλέφτες είναι δεδομένο.
Εύχομαι να βγουν στη φόρα τα εγκλήματά του και να τιμωρηθεί ο ελεηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου