Ετικέτες

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

H αναγκαστική μετανάστευση , είναι άγριο πράμα !

H αναγκαστική μετανάστευση , είναι άγριο πρ άμα !

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 18, 2012
Γράφει ο Λεωνίδας Ο.
Η μετανάστευση από μεγάλη ανάγκη , είναι άγριο πράμα .
Διάβασα την είδηση ότι :
(Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζει η μετανάστευση άνεργων Ελλήνων με προορισμό τη Γερμανία, γεγονός το οποίο σπεύδουν να εκμεταλλευτούν ομογενείς εργοδότες. Σε μεγάλο ποσοστό, αναβιώνουν «ήθη και έθιμα» της πατρίδας, όπως η παραβίαση ωραρίων, η ανασφάλιστη εργασία και η περικοπή εισοδημάτων …)
Αντίστοιχη πληροφόρηση είχα προ μηνών από φίλο που ζει στην Αυστραλία την οποία δημοσιοποίησα αλλά και από άλλον από τον Καναδά και σημείωνα ότι , η αναγκαστική μετανάστευση , είναι άγριο πράμα .

Με είχε ξαφνιάσει αρχικά αλλά δεν με απογοήτευσε το γεγονός . Και κατά τη διάρκεια της πρώτης γερμανικής κατοχής (έλληνες) ήταν οι μαυραγορίτες , δεν ήταν εξωγήινοι ή λαθρομετανάστες ! Και οι μαυραγορίτες φυσικά έχουν αφήσει στον τόπο μας απογόνους , οι οποίοι δοθείσης ευκαιρίας , σήμερα , ντροπιάζουν ξανά τη ράτσα μας !
Υπήρξαν όμως τότε και οι Άλλοι , οι μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων της συστράτευσης και της αλληλεγγύης που απότρεψε την λιμοκτονία και επέτρεψε την επιβίωση του λαού . Ευτυχώς άφησαν και αυτοί απογόνους , εμάς τους πολλούς , τους περισσότερους Έλληνες , τους και τώρα έτοιμους για συστράτευση και αλληλεγγύη !
Οφείλω να αναφέρω εδώ , για την άρση κάθε παρεξήγησης ότι από όσα μηνύματα λαβαίνω, τα ποιο μεστά σε νοήματα , γεμάτα από ειλικρινή αγάπη και ανησυχία για την πατρίδα , προέρχονται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ της διασποράς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου