Ετικέτες

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η Τρόικα θα προσκυνήσει στα Καλάβρυτα;

Η Τρόικα θα προσκυνήσει στα Καλάβρυτα;

Σήμερα τιμoύμε τους εκτελεσθέντες άνδρες στα Καλάβρυτα από τους Γερμανούς το 1943.Το πρωί της 13ης Δεκεμβρίου άρχισαν να κτυπούν οι καμπάνες και οι Γερμανοί έβγαζαν τον κόσμο έξω από τα σπίτια τους.Ξεχώρισαν τους άνδρες και τις γυναίκες με τα παιδιά .Τους πρώτους τους πήγαν σε ένα χώρο που είναι έξω από τα Καλάβρυτα και ονομάζεται χωράφι του Καπή όπου και τους εκτέλεσαν ενώ τις γυναίκες τις έκλεισαν στο σχολείο.

Η σφαγή στα Καλάβρυτα θεωρείται ένα από τα χειρότερα εγκλήματα των γερμανικών στρατευμάτων κατά την περίοδο της Κατοχής της Ελλάδας από το 1941 έως το 1944.
Από την άλλη σε  εξέλιξη βρίσκεται η επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στο Ισραήλ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
Σήμερα, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, θα επισκεφθεί τον Πανάγιο Τάφο και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος, ενώ θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ντάνι Αγιαλόν και το βράδυ σε δείπνο που παραθέτει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών, Αβιγκντορ Λίμπερμαν.
ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Η ΤΡΟΙΚΑ !
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΣΦΑΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου