Ετικέτες

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)




1) "Πούν' ο Μπεγλίτης, οέο!"

Like!

2) Πολλοί υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί. Επίσης, συνεχίζονται οι τίτλοι μακαρόνια των υπουργείων πχ "Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", "Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής". Δεν λείπουν και οι κωμικοτραγικοί τίτλοι πχ "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη". Ελλάς το μεγαλείο σου.
Έτσι δεν σώζονται οι πατρίδες
.
Είμαστε στη τελική ευθεία. Προσδεθείτε. Η σύγκρουση θα ναι σφοδρή. Δυστυχώς δεν θα την αποφύγουμε. Η ψυχρή παρατήρηση των πραγμάτων εκεί μας οδηγεί. Έρχονται νέοι φόροι και συγκρούσεις. Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά η πολιτική που εφαρμόζουν. Η πολιτική που ακολουθείται δεν θα αλλάξει άρα μόλις το αντιληφθεί και βεβαιωθεί στη πράξη ο λαός να περιμένουμε κοινωνική αναταραχή. Η Ελλάδα βρίσκεται στη θέση που είναι από δικά της λάθη, λάθη κάποιων ανθρώπων που διαχειρίστηκαν την εξουσία με αλαζονεία καθώς και όσων στήριξαν αυτούς τους μηχανισμούς. Ανθρώπων που έβαλαν πάνω απ'όλα το δικό τους συμφέρον. Δεν φταίνε όμως όλοι οι Έλληνες. Είναι αδικία αυτό που γίνεται. Το ποτάμι θα φουσκώσει και θα παρασύρει τα πάντα.
Το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα τρίζει.Περνάει την πιο κρίσιμη φάση του. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι (μετά την γενικότερη παγκόσμια οικονομική κατάσταση) όπως πάντα η Γερμανία. Μια ζωή αυτή η χώρα που όποτε είναι ενωμένη και δυναμώνει αναστατώνει όλη την Ευρώπη(με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) και θέλει να τους έχει όλους από κάτω. Το Γερμανικό αυταρχικό. Ε λοιπόν ΌΧΙ στο Δ Ράιχ. Όσες φορές κι αν προσπαθήσει, όσες φορές κι αν εκμεταλλευτεί καταστάσεις δεν θα της περάσει. Η θέση της στην Ευρώπη κι ας το χωνέψει επιτέλους αυτό είναι να παράγει μηχανολογικό εξοπλισμό και να δίνει λίγο από την οργανωτικότητα της. Όταν πάει να επιβληθεί δεν της βγαίνει σε καλό. Οι Βρετανοί βλάκες ήταν που έμειναν εκτός Ευρώ? Όχι θα χουν οι Αγγλοσάξονες πάνω από το κεφάλι τους τη Μέρκελ να διατάζει. Γερμανικές πονηριές στην αλεπού της Ευρώπης? Η Γερμανία έτσι αντιλαμβάνεται πολιτικά την Ευρώπη. Η ωμή αλήθεια. Θέλει να κάθεται, να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και ότι πει οι άλλοι Ευρωπαίοι να χτυπάνε προσοχή. Για μ@λ ψάχνει. Ξεχνάει ότι αν οι Σύμμαχοι δεν το θέλανε να τη στηρίξουν ακόμα θα ήταν διαιρεμένη και εξαρτώμενη. Ένα διαλυμένο τίποτα στον ευρωπαϊκό χάρτη. Μέσα σε 20 χρόνια περίπου συμπεριφέρεται σαν διοικητής της Ευρώπης.
Εδώ έφτασε η Μέρκελ να πει για αναθεώρηση ευρωπαϊκών συνθηκών και Ευρωπαϊκό δικαστήριο για τις χώρες με υψηλά χρέη. Το επόμενο βήμα θα ναι το εξής: "Πόσο δημόσιο χρέος έχετε?! Τόσοοο?!Είστε απαράδεκτοι! Zyklon B και στο φούρνο!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου