Ετικέτες

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠ Πακιστανός κατάσκοπος



ΤΕΤΆΡΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠ Πακιστανός κατάσκοπος

Στα χέρια της «αστυνομίας» του ψευδοκράτους βρίσκεται εδώ και μια βδομάδα άτομο που φέρεται να επιδιδόταν σε κατασκοπεία εις βάρος του κατοχικού στρατού και υπέρ της ΚΥΠ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τ/κ ΜΜΕ τα οποία αναφέρονται στη σύλληψη, στις 15 Νοεμβρίου ανήμερα δηλαδή της επετείου ανακήρυξης του ψευδοκράτους, ενός Πακιστανού ο οποίος είναι παντρεμένος με Τ/Κ και ως εκ τούτου έχει την «υπηκοότητα» της «ΤΔΒΚ».



Σύμφωνα λοιπόν με τις τ/κ δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Πακιστανός ονόματι Μουχάμετ Ν. κίνησε τις υποψίες της «αστυνομίας» όταν κατά τις εκδηλώσεις της επετείου θεάθηκε να φωτογραφίζει κινήσεις του τουρκικού στρατού και Τούρκων επισήμων. Ακολούθως η «αστυνομία» έθεσε υπό παρακολούθηση τον Πακιστανό και το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποίησε έφοδο στην οικία του στην κατεχόμενη Αμμόχωστο όπου και εντόπισε χιλιάδες ύποπτες φωτογραφίες και έγγραφα.

Την επομένη ο Πακιστανός οδηγήθηκε σε «στρατοδικείο» όπου και φέρεται να ομολόγησε πως λειτουργούσε για λογαριασμό της ΚΥΠ. Συγκεκριμένα, φέρεται να ομολόγησε πως έβγαζε φωτογραφίες χρηματοδοτούμενων από την ΕΕ αναπτύξεων στα κατεχόμενα, και ακολούθως τις παρέδιδε σε ανθρώπους της ΚΥΠ έναντι χρηματικής αμοιβής.
Στην οικία του Πακιστανού φέρονται να εντοπίστηκαν ωστόσο και φωτογραφίες με τα «λιμάνια» των κατεχομένων, με εγκαταστάσεις του κατοχικού στρατού αλλά και με στρατιωτικά οχήματα καθώς και αρκετά έγγραφα.
Ο Πακιστανός... κατάσκοπος θα δικασθεί τις επόμενες μέρες σε «στρατοδικείο».

Να θυμίσουμε ότι πριν από ένα χρόνο ακριβώς, τον Νοέμβριο του 2010, η «αστυνομία» είχε συλλάβει τον 50χρονο Τ/Κ Ερντάλ Εριενέρ ο οποίος είχε ομολογήσει στο πλαίσιο δίκης ότι λάμβανε μηνιαίο μισθό ύψους 630 ευρώ από την ΚΥΠ προκειμένου να φωτογραφίζει στρατόπεδα του κατοχικού στρατού και στρατιωτικές ασκήσεις. Στην κατοχή του Εριενέρ είχαν βρεθεί ύποπτες φωτογραφίες. Να σημειωθεί ότι το όνομα του Ερντάλ Εριενέρ δεν αναφέρθηκε έκτοτε στον τ/κ Τύπο.

ΠηγήΕφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου