Ετικέτες

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΓΥΝΑΙΚΕΣ (Κική Μ.)


Ουτε για να κουβαλάμε τις μπυρες σας ειμαστε ,ουτε για να παρακολουθειτε κλαψουρίζοντας τον αργό θάνατό μας αλλά για να μας κρατάτε ζωντανές και να μοιράζεστε μαζύ μας όλα αυτά που εχουμε να σας προσφέρουμε .
Ειμαστε αυτές που με τα νανουρίσματα μας και την αγάπη μας στάζουμε μέλι στην ψυχή σας όταν σας πρωτοκρατάμε στην αγκαλιά μας .
Αυτό το μέλι που κάθεται στην ψυχή σας ειναι που σας κάνει να διαφέρετε ακόμα και στον πόλεμο,που σας κάνει στρατιώτες και οχι στίφη .Ο ανανούριστος θα σκότωνε την μάνα με το παιδίτην ωρα του θηλασμού,θα άνοιγε την κοιλιά της εγγύου,ετσι για την πλάκα του.Ο νανουρισμένος ποτέ.Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε απο την γυναίκα δεν γίνεται ποτέ ανελέητος.


Ειμαστε εμείς που θηλάζουμε τον Έλληνα ,τον Αγγλο ,τον Γάλλο και διαμορφώνουμε την συνείδηση του απο τις πρωτες κιόλας σταγόνες με τα πρωτα του ακούσματα ,αρκει αυτήν την συνείδηση να την έχουμε και εμείς και τότε η δύναμη μας ειναι απίστευτη .
Ειμαστε αυτές που κρατάνε τον κάθε πολιτισμό στα χέρια τους και τον διασώζουν γιατί εμεις μπορούμε να κρατήσουμε ή να ξεχάσουμε τις παραδόσεις .΄Να συνεχίσουμε ή να σταματήσουμε την παράδοση.
Ειμαστε πολλά και ακόμα πιο πολλά αλλά δεν χωράνε όλα .
Πάνω απο όλα όμως ειμαστε το αλάτι της ζωής σας ,το χρωμα και η μουσική της.
Για αυτό σας παρακαλούμε πολύ μη μας στεναχωρείτε και να μας τιμάτε όσο μας αξίζει.
Αφηστε μας να ειμαστε θηλυκά με ψυχή και όχι γυναίκες με "κάκαλα"
Χρόνια μας Πολλά
Κική Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου