Ετικέτες

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η Μέρκελ, η Ουκρανία, η Ρωσία και τ’ αγροτικά προϊόντα μας


Για να μην ξεχνιόμαστε! Θυμάστε τι έγινε στην Ουκρανία. Θυμάστε ότι έβαλε η Γερμανία το δαχτυλάκι της και έγινε κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή της Ουκρανίας. Θυμάστε που η Μέρκελ πρώτη την αναγνώρισε ως νόμιμη και την κυβέρνηση και την απόσχιση της Ουκρανίας. Ουρά της Μέρκελ, ο Βενιζέλος. Θυμάστε που έτρεξε και αυτός ξοπίσω της και αναγνώρισε και την κυβέρνηση την Ναζιστική και την απόσχιση. Θυμάστε την επέμβαση της Ρωσίας μετά στην Ουκρανία. Και μετά το εμπάργκο στις εμπορικές συναλλαγές με τη Ρωσία. Μόνο που το εμπάργκο της μας έβαλε εμάς να το κάνομε η κα Μέρκελ και τώρα την πληρώνομε εμείς.
Θυμάστε την καταστροφή που έπαθαν οι αγρότες ροδακινοπαραγωγοί που αμέσως μετά το εμπάργκο της Μέρκελ στην Ρωσία οι Ρώσοι ακύρωσαν την παραγγελία χιλιάδων τόνων ροδάκινων που είχαν κάνει . Με αποτέλεσμα να σαπίζουν τα ροδάκινα και να καταστραφούν οι παραγωγοί μας. Η Μέρκελ χαιρετά ναζιστικά τους Ουκρανούς, εμείς την πληρώνομε! Και συνεχίζεται από τότε το εμπάργκο των αγροτικών μας προϊόντων. Ούτε ντομάτες, ούτε πορτοκάλια πια στην Ρωσία. Και δεν φτάνει αυτό εισάγει η Ε.Ε. χιλιάδες τόνους λάδι απ’ την Τυνησία. Μα η Τυνησία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και το λάδι το δικό μας είναι αζήτητο. Που είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι λένε οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Τι τους κάνει τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Γερμανία; Γαργάρα; Για να μην πούμε κάτι άλλο.
1) Απαγορεύεται η εισαγωγή προϊόντων από χώρες εκτός Ε.Ε. αν δεν έχουν απορροφηθεί τα προϊόντα που παράγουν οι χώρες εντός Ε.Ε.


2) Απαγορεύεται να πωλείται ότι επισκευάζεται ή φτιάχνεται με χρήματα ΕΣΠΑ, βλέπε, αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμοι, γέφυρες κ.λ.π.
Λοιπόν; Όταν δεν εφαρμόζονται οι κανόνες που οριοθετούν μια Ένωση, η Ένωση δεν υφίσταται. Την Ευρωπαϊκή Ένωση την έχει ήδη καταργήσει η Γερμανία & την χρησιμοποιεί μόνο κατά το δοκούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου