Ετικέτες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Το κανάλι της «σοβαρής Χρυσής Αυγής» αποκαλυπτει γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας.


Μέχρι σήμερα, ο ΣΚΑΪ εξαντλούσε τις δυνάμεις του στην προσπάθεια να ρυθμίσει την πεζή, ανθρώπινη πραγματικότητα. Είναι το μοναδικό μέσο που προσπάθησε να αναδείξει την υπεύθυνη συνεργασία Σαμαρά – ΧΑ, έπειτα οραματίστηκε την «σοβαρή Χρυσή Αυγή» την οποία και έφτιαξε με την βοήθεια του μεγάλου Σταύρου Θεοδωράκη, προωθώντας παράλληλα ως διάδοχο του Σαμαρά τον εξ’ ίσου σοβαρό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Φαίνεται όμως οτι μετά από την απογοήτευση της προεδρικής εκλογής όπου ο Κυριάκος έμεινε μονος του σαν μπανάνα στην ζούγκλα, το Φάληρο αποφάσισε να ασχοληθεί και με την μεταφυσική.
Δεν ειναι τυχαίο πως μόνο δημοσιογραφος του ΣΚΑΪ κατάφερε να συνδέσει την κατάληψη της Νομικής από κουκουλοφόρους, με την ορκωμοσία του Προκόπη Παυλόπουλου. Είναι δεδομένο πως η νεφελιμική συμπτωση να καταληφθεί η νομική την ημερα της ορκωμοσίας, μόνο σε μια μεταφυσική πανήγυρη δαιμόνων μπορει να οφείλεται. Και μόνον ένας δαιμονικά ευφυής εγκέφαλος θα μπορούσε να την αποκρυπτογραφήσει.
Τέτοιοι δαιμόνιοι εγκέφαλοι, υπάρχουν μόνο στο Φάληρο. Λογικό, όταν έχεις μέτοχο τον βουντού – ρεφλεξιολόγο Πέτρο Κυριακίδη, που πιθανόν σημερα να κρύβεται στην υπόγεια πυραμίδα της Τάκλα Μακάν, στα Ιμαλάια. Φανταστείτε ότι διαθέτει τέτοιες δυνάμεις, που έμαθε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βαρος του, από το μαγνητικό πεδίο της ανακρίτριας και όχι από δημοσιογράφο του σταθμού, όπως ισχυρίζονται άθλιοι και πεζοί συκοφάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου