ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!!! «Χριστιανικές ιστοσελίδες» χρησιμοποιούν ανύπαρκτους λόγους των Αγίων Πορφυρίου και Παϊσίου για να κάνουν προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Σαμαρά!
Προεκλογικός λόγος και «προφητεία» ενός «μοναχού» υπέρ του Σαμαρά που παρουσιάζονται ως λόγια ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ για τον απερχόμενο πρωθυπουργό!!!
Αν και μετά από αυτή ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ δεν παρέμβουν οι Ιεράρχες που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη «χριστιανική ιστοσελίδα», θα πρόκειται για ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΥΒΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ!

Πολύς λόγος γίνεται για την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου με την οποία γίνονται συστάσεις και εκδίδονται απαγορεύσεις για δημοσιεύσεις Ιερωμένων σε ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα κλπ. Ακόμα κι αν δεχθούμε πως υπάρχουν καλές προθέσεις στην συγκεκριμένη ανακοίνωση και πως δεν θίγεται η ελευθερία του λόγου, αλλά μόνο τα…εκκλησιαστικά κακώς κείμενα, αναρωτιόμαστε: ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ;;;
Μιλάμε για μια «προφητεία» του Αγίου Γέροντος Πορφυρίου που δημοσιεύθηκε πέρυσι, λίγο πριν τις Ευρωεκλογές: Σκοπός της, ξεκάθαρος: Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ!!!
Εκτός από το γεγονός πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» – και προκαλούμε οποιονδήποτε να αποδείξει το αντίθετο – είναι δυνατόν «χριστιανικές ιστοσελίδες» με τις οποίες μάλιστα έχουν στενή σχέση Μητροπόλεις, ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ;
Αυτά τα ΑΙΣΧΗ, δεν προβληματίζουν τους Αρχιερείς; Η έκφραση της άποψης Ιερέων και Μοναχών τους πείραξε;
Αφήνουμε τους αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους…!
hellas-orthodoxy