Τζιχάντ κατά της «πατρίδας» κηρύσσουν στα τζαμιά του Καναδά!
Ολόιδια κηρύγματα παραδίδουν στα τζαμιά της χώρας, κάνοντας λόγο για θάνατο στους «απίστους»!
Μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η έξαρση ισλαμικού φανατισμού στον Καναδά με τις μνήμες της δολοφονίας του Καναδού φρουρού από τζιχαντιστή να μην έχουν καλά- καλά καταλαγιάσει. Ο Καναδάς αποτελεί ζωτικής σημασίας σύμμαχο των ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας και προσφάτως κατά του πολέμου της Δύσης με το ισλαμικό χαλιφάτο στη Συρία και το Ιράκ. Στο Αφγανιστάν η παρουσία των Καναδών στρατιωτών συμπληρώνει σχεδόν μια δεκαετία στην προσπάθεια αντιμετώπισης της Αλ Κάιντα και εγκαθίδρυσης δημοκρατικών θεσμών στην ισλαμική χώρα.

Παρόλα αυτά, η δράση του καναδικού στρατού κατά ισλαμικών καθεστώτων έχει οδηγήσει στην αυξανόμενη εξτρεμιστική ρητορική σε τζαμιά της χώρας που πολλές φορές καταλήγει σε τρομοκρατικές επιθέσεις κατά αξιωματούχων του καναδικού κράτους, με ανώτατους θρησκευτικούς ηγέτες του ισλάμ να κραυγάζουν για τζιχάντ, ως αντίποινα για την εμπλοκή της χώρας στους πολέμους κατά της τρομοκρατίας που εκφράζει το ισλάμ.
Σε πολλά ισλαμικά τεμένη στον Καναδά οι ιμάμηδες σκορπίζουν λόγια μίσους εναντίον της καναδικής κυβέρνησης για την παρουσία της στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και την Μέση Ανατολή, καθώς και για την στρατιωτική βοήθεια που παρέχει στους αμερικανούς συμμάχους της στην μάχη κατά του ΙΚΙΛ, σκοτώνοντας ομόθρησκούς τους μουσουλμάνους στη Συρία και το Ιράκ. Πρόσφατα υπήρξε και μεγάλη αύξηση στους εξτρεμιστές μουσουλμάνους που ανέλαβαν καθήκοντα θρησκευτικού ηγέτη στα τζαμιά της χώρας, ενθαρρύνοντας τους υπόλοιπους ισλαμιστές σε οργανωμένη δράση κατά των «δολοφόνων» των πιστών του μωάμεθ.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους θρησκευτικούς άρχοντες στην χώρα δημοσίως διατυμπανίζουν ότι οι θρησκευτικοί τους δεσμοί είναι πιο ισχυροί από την εθνικότητά τους, κάνοντας λόγο για την πολυπόθητη ισλαμική αδελφοσύνη των απανταχού μουσουλμάνων. Ανάλογη περίπτωση αποτελεί ο ιμάμης Aly Hindy στο τζαμί Salaheddin του Τορόντο, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης ως επιχείρηση της CIA, έχει αρνηθεί να υπογράψει επιστολή καταδίκης για την ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο το 2005, ενώ συχνά χαρακτηρίζει τους εκάστοτε μουσουλμάνους τρομοκράτες ως «καλούς ανθρώπους»!
Στην καναδική πρωτεύουσα, Οτάβα, τα κηρύγματα μίσους της τζιχάντ στα ισλαμικά τεμένη αποτελούν νόμο, ενώ σύμφωνα με αναφορές υπηρεσιών της χώρας, η Σαουδική Αραβία φέρεται να χρηματοδοτεί τον ακραίο ισλαμισμό σε μη-μουσουλμανικά κράτη, συμπεριλαμβανομένου και του Καναδά. Αμέτρητα τζαμιά ξεφυτρώνουν πολύ συχνά στην πρωτεύουσα του Καναδά, των οποίων η χρηματοδότηση θεωρείται ύποπτη, όπου κηρύσσεται η ενωποίηση όλων των μουσουλμάνων κάτω από μια ενιαία θεοκρατική κυβέρνηση (χαλιφάτο). Η ισλαμική ιδεολογία του Wahabi που διδάσκεται εντός των ισλαμικών τεμένων θεωρείται από τις πιο εξτρεμιστικές μορφές του ισλάμ που αντιμετωπίζει όλους τους μη-μουσουλμάνους ως εχθρούς της ισλαμικής πίστης.
Όπως υποστηρίζουν αναφορές μυστικών υπηρεσιών του Καναδά, οι θρησκευτικές κεφαλές αυτών των τζαμιών είναι ακραίες ισλαμικές φιγούρες σαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν που ενθαρρύνουν τους μουσουλμάνους πιστούς να διαδώσουν την πίστη τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, υποστηρίζοντας τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως τους Ταλιμπάν, την Αλ Κάιντα και το ΙΚΙΛ.
Στην πλειονότητα των τζαμιών στον Καναδά οι μουσουλμάνοι ακούνε κηρύγματα τζιχάντ από τους επικεφαλείς ιμάμηδες, με την σημαντική κατήχηση της Παρασκευής (μεγάλη ημέρα προσευχής στο ισλάμ) να είναι αφιερωμένη στην ισλαμική πλύση εγκεφάλου των νεαρών μουσουλμάνων ακόμα και των μικρών παιδιών.
Μάλιστα, στα κηρύγματα της Παρασκευής οι ιμάμηδες της χώρας διαβάζουν τα μηνύματά τους από χαρτί, το οποίο έχει βρεθεί να είναι το ίδιο σε όλα τα ισλαμικά τεμένη από την καναδική αστυνομία! Το γεγονός αυτό επαληθεύει τις υποψίες για κοινή γραμμή και άρρηκτη επικοινωνία μεταξύ όλων των ιμάμηδων της χώρας, η οποία και συντονίζεται από κοινή βάση.
Η καναδική αστυνομία εντούτοις έχει τα χέρια της δεμένα, μιας και της απαγορεύεται η είσοδος στα τζαμιά και από την άλλη πλευρά η πολυπολιτισμική κυβέρνηση του Καναδά στο όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας αφήνει τους πολίτες της έκθετους στην ισλαμική μανία και δολοφονικά ένστικτα.
Ε.Μ.