Ετικέτες

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Για τον αγρότη, ρε γαμώτο…


 


1 Vote

καινοτόμες καλλιέργειες
Ο Αντώνης Σαμαράς, έστριψε το κέρμα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα. Την έπαιξε την Ελλάδα κορώνα-γράμματα. Κορώνα κερδίζουν οι δανειστές και γράμματα χάνει η Ελλάδα.  Και έβαλε τον Βενιζέλο να φυσάει από κάτω για να μην πέσει το κέρμα. Βάστα Βαγγέλη, βάστα μέχρι τις εκλογές. Κι ο Βενιζέλος φυσάει με μια ανάσα. Μόλις του τελειώσει ο αέρας το κέρμα θα πέσει, οπότε κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει.

Ο Αντώνης Σαμαράς σαν δεξιοτέχνης τζογαδόρος έστριψε το κέρμα με επιδεξιότητα. Το έστριψε, δηλαδή, δεξιόστροφα. Ώστε να μην έρθει γράμματα και χάσει η Ελλάδα, αλλά να έρθει κορώνα και να κερδίσουν οι δανειστές. Γιατί σου λέει, πρέπει λιγουλάκι να τους ευχαριστήσουμε, γιατί αν είναι ευχαριστημένοι αυτοί, όλο και κάποιο κομματάκι ευχαρίστησης θα έχει λαμβάνειν κι αυτός, όταν το χρειαστεί.
Βέβαια, όταν θα πέσει το κέρμα θα επωφεληθούν και οι αγρότες. Αυτό είναι σίγουρο. Διότι οι αγρότες είναι οι μοναδικοί που έχουν όφελος όπως και να κάτσει το κέρμα.  Είτε έρθει κορώνα και κερδίσουν οι δανειστές είτε έρθει γράμματα και χάσει η Ελλάδα αυτοί θα πάρουν τις επιδοτήσεις τους, όπως και να έχει. Οπότε μπορούν άνετα να ψηφίσουν Αντώνη Σαμαρά. Για τους αγρότες ρε γαμώτο.
Εκτός κι αν κάτσει όρθιο το κέρμα, οπότε μπορεί να χάσουν οι δανειστές και να κερδίσει η Ελλάδα. Πάντως σίγουρα ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι χαμένος, αφού δεν θα ξαναστρίψει ο ίδιος το κέρμα.
Πάντως ο Αντώνης Σαμαράς είπε και το άλλο, για το πράγμα που έχει πόδια και περπατάει και μπορεί να πάει απ’ την άλλη πλευρά, οπότε ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα μπορούσε να δώσει τη μάχη για τον αγρότη αν το πράγμα πάει απ’ την άλλη πλευρά. Γιατί στην άλλη πλευρά όλα είναι θεοσκότεινα. Εκεί δεν έχει Αντώνη Σαμαρά. Αν είχε και αυτή η πλευρά Αντώνη Σαμαρά τότε δεν θα ήταν η άλλη πλευρά, αλλά θα ήταν η πλευρά του Αντώνη Σαμαρά. Οπότε, μια απ’ τα ίδια.
Ευτυχώς, δηλαδή, που δεν έχει και η άλλη πλευρά Αντώνη Σαμαρά, γιατί τότε το σταυροδρόμι της ιστορίας δεν θα ήταν κρίσιμο αλλά θα ήταν το σταυροδρόμι χωρίς την ιστορία, θα ήταν το σταυροδρόμι του Αντώνη Σαμαρά. Όποιο δρόμο κι αν έπαιρνες στα σκατά του Αντώνη Σαμαρά θα έπεφτες.
______________________________________________-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου