Ετικέτες

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ι.Δραγάτη : «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ» #SaveKobani


1962707_10152747870204410_2024286392502126241_n
Σήμερα η πόλη του Κομπάνι, στην αυτόνομη περιοχή της Rojava δέχεται την ανηλεή επίθεση της τρομοκρατικής σαλαφιστικής οργάνωσης του ισλαμικού κράτους. Οι εγκληματίες τρομοκράτες έχουν περικυκλώσει από το 2013 τις περιοχές νότια της πόλης και έχουν καταλάβει πάνω από 60 κουρδικά χωρία. Από τις 15 του Σεπτέμβρη η πόλη πολιορκείται από τους τζιχαντιστές – τρομοκράτες οι οποίοι έχουν άρματα μάχης, πυραύλους, και πολύ βαρύ οπλισμό.

Οι μονάδες προστασίας της πόλης οι οποίες αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες που αμύνονται ολόψυχα για δημοκρατία και ελευθερία, χρειάζονται την υποστήριξη και την αλληλεγγύη όλων μας. Η πόλη του Κομπάνι έχει εκκενωθεί από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του το οποίο έχει περάσει τα σύνορα εντός του εδάφους της Τουρκίας. Όμως ένα κομμάτι του πληθυσμού έχει παραμείνει στην πόλη με τον κίνδυνο αν αυτή αλωθεί από τους τρομοκράτες να εξοντωθεί από την καταστροφική μανία και την βαρβαρότητα των τζιχαντιστών.
Ads by HQ-Video-Pro-1.8×Η διεθνής κοινότητα, θα πρέπει να αναλάβει δράση. Οι δημοκρατικοί πολίτες όλου του πολιτισμένου κόσμου πρέπει να ενεργοποιηθούν και να απαιτήσουν από τις κυβερνήσεις τους να δραστηριοποιηθούν και να καταγγείλουν την γενοκτονία που συντελείται στην Μέση Ανατολή από τις δυνάμεις του σκότους. Οι αρχές και οι αξίες που αποτέλεσαν τα θεμέλια των Ευρωπαϊκών Δημοκρατιών, θα πρέπει να είναι οδηγός της δράσης τους ώστε να μην επικρατήσει ο νέος μεσαίωνας που προσπαθούν κάποια κέντρα να επιβάλλουν στην κοιτίδα του ανθρωπισμού και του ουμανισμού όπως θεωρείται η περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Μικράς Ασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου