Ετικέτες

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο Πούτιν δίνει προτεραιότητα στη Γέφυρα του Πορθμού Κερτς, στην Κριμαία

Ο Πούτιν δίνει προτεραιότητα στη Γέφυρα του Πορθμού Κερτς, στην Κριμαία

10/10/14 0 σχόλια 0 απαντήσεις | 13 εμφανίσεις

Μέχρι το τέλος του 2018 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της Γέφυρας της Κριμαίας, όπως δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. 
Ads by HQ-Video-Pro-1.8×Το μεγαλεπήβολο σχέδιο της ένωσης των ακτών στον πορθμό του Κερτς, στα ανατολικά της χερσονήσου θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την εμπορική ανάπτυξη της περιοχής, καθώς τα λιμάνια του πορθμού κατέχουν θέσεις – κλειδιά στην Αζοφική Θάλασσα, ενώ υπάρχουν επίσης τερματικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί και ένα μικρό αεροδρόμιο. Η συγκοινωνία με την απέναντι ακτή του πορθμού άρχισε το 1953, συνδέοντας την Κριμαία με το Κράι Κρασνοντάρ.
Ο πρόεδρος Πούτιν σημείωσε ότι στον τομέα των οδικών μεταφορών κατά τα τελευταία χρόνια, στη Ρωσία έχει ήδη σημειωθεί μεγάλη ανάπτυξη, υπενθυμίζοντας πως μέσα σε τέσσερα χρόνια έχουν διπλασιαστεί οι οικονομικοί πόροι και έχει αυξηθεί ο όγκος κατασκευών, ανακατασκευών και επισκευών του οδικού δικτύου.  «Παρ ‘όλα αυτά, οι οδικές μεταφορές εξακολουθούν να είναι ένας δύσκολος και προβληματικός τομέας. Το καθήκον μας όμως, το καθήκον των ρωσικών αρχών είναι να γίνει από τις πιο ισχυρές ατμομηχανές ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας» κατέληξε ο Πούτιν.
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου