Ετικέτες

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η κατάντια μας και η “DEFUNCT” Ομοσπονδία Αποδήμων Βρετανίας…


20140718-125338-46418800.jpgΠου φτάσαμε, πως καταντήσαμε, να περιμένουμε μια «καλή κουβέντα» από τον Λόρδο Ντέιβιντ Χάνεϋ!
Οι φιλότουρκοι Λόρδοι και Βαρόνες μαζεύτηκαν και πάλιν και διοργάνωσαν συζήτηση στη Βουλή των Λόρδων στις 15 Ιουλίου 2014 για το Κυπριακό! Και ξεσπάθωσαν ο ένας μετά τον άλλο στην υπεράσπιση των τουρκικών συμφερόντων λες και είχε κηρυχτεί … διαγωνισμός ποιος θα καλύψει περισσότερες ανάγκες αναγνώρισης του κατοχικού εκτρώματος!
Και αφού ξεφούσκωσαν όλοι και αφού δήλωσαν ξετσίπωτα και τα
συμφέροντά τους με την «ΤΔΒΚ», την μη αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας παρά μόνο ως «ελληνική πλευρά» και βάλε, πήρε τελευταίως το λόγο ο Λόρδος Χάνεϋ ο οποίος αναφέρθηκε τελικά… σε πρόεδρο Αναστασιάδη της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Ζήτω για την ασυμμάζευτη κατάντια μας να μην μπορούν να βρεθούν και 3-4 Λόρδοι και βαρώνες, να μιλήσουν υπέρ των δικαίων μας όταν οι ίδιοι παραδέχονται ότι είμαστε το 80% και μόνο το 11% οι Τουρκοκύπριοι. Παρόλα ταύτα διερωτούνται κιόλας δίχως αντίλογο, γιατί στο διάολο για 40 χρόνια δεν δεχθήκαμε τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία! Γιατί δηλαδή δεν δεχόμαστε οι ηλίθιοι να υπογράψουμε παράδοση στο 11% τη μισή μας πατρίδα!
Κατά τα άλλα θα κατεβεί και πάλι σε λίγες εβδομάδες στη Λευκωσία η «DEFUNCT» Ομοσπονδία Κυπρίων Βρετανίας, να πλαισιώσει τη μεγάλη σύναξη αντί να παραδώσουν το «κλειδί» και να αποσυρθούν όλοι στα σπίτια τους. Δεν αξιώθηκαν καν να επαναφέρουν τον αιματοβαμμένο χάρτη από την ιστοσελίδα και επιστολόχαρτα της Ομοσπονδίας από τότε που δέχθηκαν την απαίτηση των Τούρκων ότι ο χάρτης μας είναι…ρατσιστικός! Κάποιοι υποσχέθηκαν να το κάνουν αλλά πράξη μηδέν. Παρέμεινε ο χάρτης του ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ των «δύο συνιστώντων κρατών» που σχεδίασε Ακελικός επί Δημήτρη Χριστόφια…

Φ.Αργυρού
http://www.tanea-london.net 18.7.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου