Ετικέτες

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Αιγύπτιοι ξεμπροστιάζουν τη Χαμάς: «Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα αδέρφια μας στην Παλαιστίνη, αλλά ΟΧΙ για τους δολοφόνους της Χαμάς!» ΒΙΝΤΕΟ


βιντεοΠυρά εναντίον της Χαμάς εξαπολύουν Αιγύπτιοι δημοσιογράφοι και σχολιαστές, οι οποίοι επικρίνουν τη σουνίτικη παραστρατιωτική οργάνωση για τη στάση που τηρεί στην Παλαιστίνη.
Οι Αιγύπτιοι κατηγορούν τα μέλη της Χαμάς, ότι παίζουν πολιτικά παιχνίδια με πρόσχημα την τζιχάντ και ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση ούτε και τηρούν τις ισλαμικές παραδόσεις.

Επιρρίπτουν επίσης ευθύνες στους δήθεν τζιχαντιστές επειδή επιλέγουν τα σπίτια απλών πολιτών ως κέντρα επιχειρήσεων, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων αμάχων.

«Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα αδέρφια μας στην Παλαιστίνη, αλλά δεν θυσιάζουμε ούτε ένα βλέφαρό μας για να υπερασπιστούμε τη Χαμάς», λέει χαρακτηριστικά ένας από τους Αιγύπτιους δημοσιογράφους.

Αποκαλυπτικά είναι επίσης τα όσα αναφέρει ένας άλλος δημοσιογράφος σε σχέση με έναν από τους ηγέτες της οργάνωσης. Όπως υποστηρίζει ο Khaled Mash’al διεξάγει τζιχάντ…από το Κατάρ, ενώ οι Παλαιστίνιοι δολοφονούνται. Μάλιστα παρουσιάζει φωτογραφίες που δείχνουν τον Mash’al στο γυμναστήριο, να γευματίζει πλουσιοπάροχα και να βλέπει τις φονικές συγκρούσεις στην τηλεόραση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου