Ετικέτες

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Αλλαγές προσώπων στην πρεσβεία των ΗΠΑ-- (UPDATED 18.26)

Posted: 08 Jun 2014 11:51 PM PDT


Σημαντικές αλλαγές στο δυναμικό της πρεσβείας των ΗΠΑ έχουν έρθει εις γνώσιν της ομάδος του Geopolitics & Daily News. Από όσο μαθαίνουμε δύο πρόσωπα της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα πρόκειται να αλλάξουν (ένας άνδρας και μια γυναίκα), που έχουν σημαντικό έργο και παρουσία στην χώρα μας. 


Το ένα πρόσωπο εξ αυτών έχει μάλιστα σημαντική παρουσία, ως αξιωματούχος του State Department  επί θητείας H. Clinton και παρεμβάσεις σε θέματα όπως αυτά του Αφγανιστάν.

Το δεύτερο στοιχείο πληροφορίας που έχουμε , έχει να κάνει με σημαντικά πρόσωπα από την Ελληνική πολιτική και τραπεζική τάξη , που θα γνωρίσουν πιθανόν και τους αντικαταστάτες των προσώπων που θα αποχωρήσουν.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι για ποιόν λόγο καλούνται οι παράγοντες του τραπεζικού συστήματος και αν έχει κάποια σχέση με τις κινήσεις ξένων τραπεζικών ομίλων στην χώρα μας , σχετικά με εξαγορές επιχειρήσεων.

Θα επανέλθουμε με νεότερα.

ενημέρωση 15.30 - 9/6/2014



το όνομα του κ. Νίκου Οικονομίδη που έχει ακουστεί πάρα πολύ έντονα για την ανάληψη του νέου υπουργού Οικονομικών , έχοντας χρίσμα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού , θεωρείται οτι έχει άμεση σχέση τόσο με το τι έχει γραφτεί στο συγκεκριμένο άρθρο όσο και με την έλευση του J. Stavridis προ ημερών ... αλλά και με την παρουσία προσώπων στο ραντεβού που έγινε αλλά και σε εκδήλωση που θα γίνει εντός ημερών.. 

Δυστυχώς δεσμευόμαστε ακόμα για περαιτέρω διευκρινήσεις, καθώς δεν έχουν διασταυρωθεί κάποια πράγματα, για αυτό παραθέτουμε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη όπως και το τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό σε Βαλκάνια και Ουκρανία στο θέμα της Ενέργειας που έχει άμεση σχέση και με την χώρα μας, αλλά και με την Κύπρο.

ενημέρωση 18.26 - 9/6/2014

Οι κινήσεις από το εξωτερικό με φόντο την ενέργεια, δείχνουν πώς η Ελλάδα θα μπεί σε λίστα σημαντικών πόρων και θα χρησιμοποιηθεί ώς αντίβαρο στην εκβιαστική στάση που δείχνει η Ρωσία. Ο Ιστός ακόμα υφαίνεται και πρόσωπα πολύ σημαντικά, που κάποιος μπορεί να τα χαρακτηρίσει ειδικών αποστολών μάλιστα, έχουν έρθει στην Λεωφ. Κηφησίας, ενώ υπάρχουν στο πρόγραμμα σημαντικές ελεύσεις παραγόντων.

Ζητώ συγνώμη αν δεν δίνω προσοχή στον ανασχηματισμό εδώ, αλλά κατά πως φαίνεται το παιχνίδι χοντραίνει από το εξωτερικό και η Γερμανία και Ε.Ε θα έχει ρόλο αλλά οχι πρωτεύων πλέον. Οι δύο αντίθετοι πόλοι της Δύσης και Ανατολής, μετά την Ουκρανία δείχνουν πως κοιτούν προς "τα κάτω" , προς την Ελλάδα και την Κύπρο.


Η διασταύρωση των πληροφοριών μας ξεκινάει με επικείμενη επίσκεψη απο τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ , J.Kerry. πηγή:http://www.thetoc.gr/eng/politics/article/john-kerry-announces-cyprus-greece-trip

===================================================================

Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2014. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του 
Geopolitics & Daily News . Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου