Ετικέτες

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Για αυτό «έπεσε» παγκοσμίως το Facebook…


«Sorry, something went wrong» (μτφ «Συγγνώμη, κάτι έχει πάει λάθος»). Αυτό το μήνυμα έβλεπαν σήμερα το πρωί όσοι προσπαθούσαν να μπουν στη σελίδα του Facebook.
Μάλιστα, καθώς το «αντίπαλον δέος», το Twitter, λειτουργούσε κανονικά έχει ήδη γίνει trend το hashtag #Facebookdown, όπου εμφανίζονται προβλήματα από χρήστες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε πολλές χώρες του κόσμου, από την Αγγλία έως την Ινδία.
Με το θέμα ασχολήθηκαν όλα τα μεγάλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης
Σύμφωνα με την Guardian, αυτή είναι η πρώτη φορά στη λειτουργία της ιστοσελίδας που αντιμετωπίζει ένα τόσο μεγάλο «crash». Η «πτώση» κράτησε περισσότερα από είκοσι λεπτά, ενώ λίγο πριν τις 11:30 το πρωί άρχισε να επανέρχεται, αν και ακόμα όχι για όλους.
Το κρασάρισμα του Facebook δεν αφορούσε μόνο την ιστοσελίδα, καθώς μέσω του κοινωνικού δικτύου «διαφημίζονται» και μοιράζονται ειδήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες άλλες ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, που επίσης είδαν την επισκεψιμότητα τους να πέφτει κατά το επίμαχο εικοσάλεπτο. Χαρακτηριστικό είναι το γράφημα του Guardian που δείχνει πώς κινήθηκε η ιστοσελίδα του το διάστημα εκείνο.

Πηγή : crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου