Ετικέτες

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Έλληνες Αξιωματικοί στο ¨USS Bataan» που κυβε ρνάται απο τον ΕλληνοΑμερικανό.




Μέλη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων φθάνουν πάνω στο πολλαπλών αμφίβιο πλοίο επίθεσης USS Bataan (LHD 5). Η Ομάδα Ετοιμότητας Bataan Amphibious είναι σε μια προγραμματισμένη ανάπτυξη στήριξη των επιχειρήσεων θαλάσσιας ασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης της κρίσης και το θέατρο προσπάθειες συνεργασίας για την ασφάλεια στην περιοχή του αμερικανικού 6ου Στόλου των επιχειρήσεων. (Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ)



ΑΙΓΑΙΟΥ (9 Μαρτίου 2014) – Κυβερνήτης του ο ΕλληνοΑμερικανός Γιώργος Βασιλάκης, διοικητής του USS Bataan (LHD 5), υποδέχεται τα μέλη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων επί του πολλαπλών χρήσεων αμφίβιας επίθεση ς πλοίο USS Bataan (LHD 5). Η Ομάδα Ετοιμότητας Bataan Amphibious είναι σε μια προγραμματισμένη ανάπτυξη στήριξη των επιχειρήσεων θαλάσσιας ασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης της κρίσης και το θέατρο προσπάθειες συνεργασίας για την ασφάλεια στην περιοχή του αμερικανικού 6ου Στόλου των επιχειρήσεων.




Ο Λοχαγός John Carter, σύμβουλος του USS Bataan (LHD 5), ενημερώνει Αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος στο υπόγειοκατάστρωμα του πολυχρηστικού αμφίβια επίθεσης πλοίο USS Bataan (LHD5). Η Ομάδα Ετοιμότητας Bataan Amphibious είναι σε μιαπρογραμματισμένη ανάπτυξη στήριξη των επιχειρήσεων θαλάσσιαςασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης της κρίσης και τιςπροσπάθειες συνεργασίας για την ασφάλεια στην περιοχή των επιχειρήσεων του αμερικανικού 6ου Στόλου


ΑΙΓΑΙΟΥ (9 Μαρτίου 2014) – Αξιωματικοί των Ελληνικών ΕνόπλωνΔυνάμεων ενημερώνονται στο κατάστρωμα των οχημάτων στο υπόγειοκατάστρωμα του πολυχρηστικού αμφίβιου επίθεσης πλοίο USS Bataan(LHD 5)


Θάλασσα του ΑΙΓΑΙΟΥ (9 Μαρτίου 2014) – Μέλη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καταφθάνουν από την MV-22 Osprey στο θάλαμο διακυβέρνησης του πολυχρηστικού αμφίβιο πλοίο επίθεσης USS Bataan(LHD 5).

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου