Ετικέτες

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δήθεν απαγωγή σκαρφίστηκε 10χρονη


Σενάριο που ξεπερνά κάθε φαντασία σκαρφίστηκε η 10χρονη Ουκρανή, για να κινήσει το ενδιαφέρον των γονιών της.

Η 10χρονη που προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια της και κινητοποίησε τις αρχές αλλά και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ανακάλεσε την καταγγελία της, αναφέροντας αρχικά στην μητέρα της και μετέπειτα στους ανακριτές της υπόθεσης ότι η απόπειρα απαγωγής της, δεν ήταν παρά ένα δημιούργημα της φαντασίας της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε στην μητέρα της, οι δύο άντρες που υποτίθεται την απήγαγαν και στη συνέχεια την άφησαν ήταν ψέματα.

Η μητέρα της μετέβηκε μαζί με την ίδια στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανέφεραν την ψεύτικη ιστορία που σκαρφίστηκε η 10χρονη .

Η μητέρα υποστήριξε ότι η κόρη της είπε ψέματα για να κινήσει το ενδιαφέρον της ίδιας αλλά και του συζύγου της ,αφού μόλις πρόσφατα απέκτησαν δίδυμα παιδιά.

Για τους ανακριτές η υπόθεση θεωρείται λήξαν αφού προέβησαν και σε έρευνα κλειστού κυκλώματος από την περιοχή όπου η 10χρονη υποστήριξε ότι είχε απαχθεί .

Σύμφωνα με την αστυνομία στο κλειστό κύκλωμα καταγράφεται η 10χρονη να στέκεται απλά στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο της στην περιοχή Αγίου Ιωάννη. Δεν φαίνεται οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο να την πλησιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 10χρονη θα παρακολουθείται από ψυχολόγο του γραφείου ευημερίας.

Πηγή : enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου