Ετικέτες

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ: ΕΛΛΗ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ. ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.



Κρατικοδίαιτες κατσαρίδες εν δράσει…
Χθες το μεσημέρι ανέβηκε στη διαύγεια ακόμη ένας διορισμός, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ, μιας ακόμη υποψήφιας στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, της Έλλης Κοκολιού του Ιωάννη.
undefined
Στο ψηφοδέλτιο της Αττικής η συγκεκριμένη κατσαρίδα διέπρεψε μεταξύ όλων των άλλων τεραστίων πολιτικών κεφαλαίων του ΠΑΣΟΚ (μόνο το αδιανόητο…κεφάλαιο Εύη Χριστοφιλοπούλου εκλέχθηκε από την Αττική και μόλις έγινε Υπουργός…άρχισε τους διορισμούς των παιδιών του ΠΑΣΟΚ- πάτα εδώ).
Θα πρέπει να ήταν περήφανη η Κοκολιού για τους συνυποψηφίους της.

Αυτό που, ως πολίτη, με ανησυχεί ιδιαιτέρως είναι το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι με σπουδές, μάλλον και γνώσεις, στην εποχή μας -που όλοι ξέρουμε πλέον τι παίζει με τα κόμματα, και κυρίως με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας- σέρνονται άβουλοι στις στάνες διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να καβατζωθούν. Για να το πετύχουν αυτό είναι διατεθειμένοι μέχρι και να βγάλουν κάλους τα χέρια τους από το χειροκρότημα.

Είναι δύσκολα τα χρόνια στην εποχή του Μνημονίου. 
Τώρα, εύλογα θα μου πείτε, που αλλού μπορεί να πιάσει δουλειά μια κοπέλα, όμορφη όπως η σημερινή κρατικοδίαιτη κατσαρίδα, που έχει σπουδάσει Πολιτική Επιστήμη και Διεθνολογία?
undefined
Που θα δουλέψει? 
Εγώ θα σας πω.
Διορισμένη σε πολιτικά γραφεία Υπουργών, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ.
Ξέρω, κι εσύ αν γίνεις Υπουργός τέτοια πρόσωπα θα ήθελες να έχεις στο πολιτικό σου γραφείο να βλέπεις το πρωί αλλά τι είναι αυτό που κάνει την Κοκολιού να μαγνητίζει τόσους Υπουργούς του Μνημονίου, τέσσερις στον αριθμό, να τη θέλουν τόσο πολύ κοντά τους και να τη διορίζουν ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ?
Αυτό, ας μας το απαντήσουν οι ίδιοι.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι τη διόρισαν οι Ρέππας, Βούγιας, Ραγκούσης και ο Μανιτάκης ΠΡΙΝ το σημερινό της διορισμό από τον Κατσανιώτη στην, άχρηστη για την καθημερινότητα του πολίτη, ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης.
Εδώ οι συνεχείς μνημονιακοί διορισμοί της, πάντα χωρίς ΑΣΕΠ:
undefined
undefined
undefined
Εδώ οι διορισμοί της Έλλης Κοκολιού στη διαύγεια:
Συγνώμη, αν μου διέφυγε κάποιος διορισμός.
Είναι πιθανό, με τόσους διορισμούς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
 
Υ.Γ. 1  Ξέρω, η εύκολη απάντηση είναι ότι οι Ειδικοί Σύμβουλοι των Πολιτικών Γραφείων των Υπουργών παίρνουν μισθό γύρω στα 1000 ευρώ άρα είναι μικρά ψάρια και να μην ασχολούμαστε μαζί τους.  Λάθος. Βέβαια, ρωτήστε καλύτερα κάποιον που έχει 2 παιδιά και πρέπει να ζήσει με τόσα.
Το ότι διορίζονται σε θέσεις αεργίας και παντελωνιάζουν αυτό το χιλιάρικο ξύνοντας τα άντε να μη πω όλη μέρα στα πολιτικά γραφεία των μαριονετών του Μνημονίου δεν είναι μεμπτό? Να μην το δω εγώ?
Το ότι διορίζονται, νομίμως, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ? Ούτε αυτό είναι μεμπτό? Ούτε αυτό να το δω?
Το ότι η διαύγεια φανερώνει το πελατειακό κράτος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εν μέσω Μνημονίου ζει και βασιλεύει δεν είναι μεμπτό? Ούτε αυτό να το δω?
Το ότι εν μέσω κρίσης και μέσα στα μούτρα μας βλέπουμε το ελεεινό αυτό πολιτικάντικο αλισβερίσι, αποτυχόντες υποψήφιους βουλευτές να διορίζονται σε κρατικοδίαιτες θέσεις, Ειδικοί Σύμβουλοι, Διοικητές Νοσοκομείων, Οργανισμών, Ταμείων κτλ, Ή και το αντίθετο, δεν είναι μεμπτό? Ούτε αυτό να το δω?
Εμ, εσείς δε θέλετε πολίτες, τυφλούς θέλετε, ή καλύτερα, πρόβατα.
Να γίνω τυφλός δε μπορώ. Ούτε κουφός.
Να φύγω από τη χώρα να μη τα βλέπω, μπορώ…το έκανα κι έφυγα. Αλλά, ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχει και το διαδίκτυο.
 
Υ.Γ. 2   Δεν κρίνω τα ποσά των δαπανών που υπογράφουν ή τους μισθούς και τις υπερωρίες που ακόμη παίρνουν αλλά τη συμπεριφορά των μνημονιακών μαριονετών στη Δημόσια Διοίκηση που παρέα με τους τσάτσους τους σου κάνουν καθημερινή πλύση εγκεφάλου από τα χρεοκοπημένα κανάλια των αδίστακτων ολιγαρχών ότι σώζουν και αλλάζουν τη χώρα. Τίποτα δεν άλλαξε γι αυτούς, μόνο για εσένα, η ζωή σου, ο μισθός σου, η Υγεία σου, η Παιδεία σου, τα παιδιά σου σε άλλες αγορές.
Για να δούμε αν και στην επόμενη Μνημονιακή Κυβέρνηση η Έλλη Κοκολιού θα βρει κάποιο πολιτικό γραφείο να στεγάσει τις τόσο χρήσιμες για την κοινωνία μας γνώσεις, της τόσο σημαντικής επιστήμης που κατέχει…
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου