Ετικέτες

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Στα… σκαριά νέα πρωτότυπη πολυκάμερα


undefined
Ένα απίστευτο φουτουριστικό μοντέλο πολυκάμερας βρίσκεται στα… σκαριά και αναζητεί χρηματοδότηση για να βρει τον δρόμο των αγορών.
Η σφαιρικού σχήματος «Panono» έχει διάμετρο 11 εκατοστά και ζυγίζει μόλις 300 γραμμάρια. Με τις 36 ενσωματωμένες μικρές κάμερες που θα διαθέτει, το «μπαλάκι» θα πραγματοποιεί λήψεις πανοραμικών φωτογραφιών υψηλής ποιότητας.
Για να γίνει αυτό, o χρήστης ρίχνει στον αέρα την κάμερα, στο ύψος που θέλει, ενώ εκείνη είναι προγραμματισμένη να ενεργοποιείται στο υψηλότερο δυνατό σημείο και να τραβάει εντυπωσιακές φωτογραφίες. Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως οι 36 διαφορετικές λήψεις από τις ενσωματωμένες κάμερες ενώνονται με τη βοήθεια ενός ειδικού αλγορίθμου.

Το προϊόν χρειάζεται 900.000 δολάρια για να βγει στις αγορές. Οι συντελεστές του πρότζεκτ έχουν οργανώσει διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία δέχονται χορηγίες, προκειμένου να συγκεντρώσουν το συγκεκριμένο ποσό, ενώ υπόσχονται πως όσοι τους ενισχύσουν οικονομικά θα έχουν έκπτωση όταν η πολυκάμερα κυκλοφορήσει.
Πηγή :  zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου