Ετικέτες

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Σφοδρή επίθεση Paul Mason στην Χρυσή Αυγή: “Πως είναι δυνατον να αποκαλούνται Έλληνες εθνικιστές και να υμνούν τον Χίτλερ;”


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 4, 2013

undefinedCHANNEL 4. Επίθεση Paul Mason. Ναζί σε μια χώρα με 300000 θύματα κατοχικής πείνας, ανοχή κυβέρνησης ΝΔ, η σύμπραξη της αστυνομίας και ο Δένδιας

- “Ακριβώς για να διευκρινίσουμε τι σημαίνουν αυτά τα ευρήματα  για ένα ελληνικό κόμμα που ισχυρίζεται ότι είναι «εθνικιστικό»:Το 1941-1944 ο αγκυλωτός σταυρός κυμάτιζε πάνω από την Ακρόπολη από ναζιστικές δυνάμεις κατοχής. Τριακόσιες χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη ζωή τους στην πείνα που ακολούθησε.
Τουλάχιστον 21.000 εκτελέστηκαν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής σαν αντίποινα για πράξεις αντίστασης. Θα ήθελα να αναφέρω επίσης τους 65.000 Έλληνες Εβραίους που πέθαναν στο Ολοκαύτωμα, αν και δεν θα προβληματίσει τους ιδεολόγους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι έχουν καταγραφεί να λένε ότι πρόκειται για μια μυθοπλασία.
Βασικά, όταν ένας Έλληνας εθνικιστής προσκυνά τον Χίτλερ έχει ξεχειλώσει πολύ την έννοια του εθνικισμού”.
- “Aυτή είναι μια χώρα όπου τα αποδεικτικά στοιχεία της αστυνομίας φαίνεται να διαρρέουν στον Τύπο, όπως το νερό”.
- “Έτσι, ακόμη και αν η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών χάθηκε, όπως ακριβώς έκανε και η περίφημη λίστα Lagarde με τους φοροφυγάδες , η ελληνική κυβέρνηση προφανώς γνώριζε για τις ανησυχίες, ότι το ακροδεξιό κόμμα ήταν οργάνωση εγκληματικών δραστηριοτήτων”.

http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/10/channel-4-paul-mason-300000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου