Ετικέτες

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΌΝΤΕΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.


undefined
Το κομματόσκυλο της γαλάζιας στάνης που βλέπουμε να φιγουράρει στη φωτογραφία, ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης του Ιωάννη, αποτελεί ακόμη ένα τρανταχτό παράδειγμα πελατειακής συμπεριφοράς από τα ακροδεξιά σταγονίδια της συνκυβέρνησης των δανειστών- δυναστών.
Δε με νοιάζει αν έχει προσόντα και ικανότητες.
Το πιθανότερο είναι να έχει μιας και βλέπω ότι είναι και…διδάκτορας! Το πως έγινε…δε ξέρω αλλά λογικά το βιογραφικό του θα έχει μέσα τις δράσεις του στην ΟΝΝΕΔ, στη ΔΑΠ, στα γαλάζια…συνδικαλιστικά του επαγγέλματός του κτλ κτλ.
Αλλά αποτυχών υποψήφιος Βουλευτής να διορίζεται Διοικητής Νοσοκομείου είναι μια απόφαση που στα δικά μου μάτια μοιάζει χρεοκοπημένη και μη αποδοτική.
Το γεγονός και μόνο που δέχτηκε ολόκληρος διδάκτορας Πολυτεχνείου να χωθεί στο δημόσιο ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ, χωρίς καμία απολύτως αξιοκρατία σε όλη τη διαδικασία του διορισμού του, προσωπικά μου λέει ότι είναι  ένας άνθρωπος μικρός, μικρούτσικος, να, τόσο δα. 
Ότι θα συμπεριφερθεί ακριβώς το ίδιο με όλους τους προηγούμενους που πέρασαν από το ίδιο πόστο και φυσικά διορίστηκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Εσύ επιμένεις, ως πολίτης, στο να ψηφίζεις τους ίδιους 40 χρόνια και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα…
undefined
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου