Ετικέτες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΩΡΑ…


Στις 9 Οκτωβρίου 2012 η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αντώνης Μέρκελ Σαμαράς είχαν επιτέλους το χρόνο να πιούνε έναν καφέ και ένα σνακ εργασίας επί ελληνικού εδάφους. Εκτός από το όνομα έχουν πολλά κοινά…συμφέροντα οι δυο τους.
Μία μέρα πριν, το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, στο επίσημο κανάλι προπαγάνδας, παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας του ελληνικού λαού ετοίμαζαν επικοινωνιακά το έδαφος για την έλευση της Αυτοκράτειρας στο προτεκτοράτο της. 
Όμως, ελέω εκλογών που έρχονταν, τα δικά της ΜΜΕ σε Γερμανία και Ελλάδα έπρεπε να δείξουν στα γερμανικά πρόβατα ότι ο δικός τους άνθρωπος, ο δικός τους τσομπάνος, θα περάσει δύσκολα στο προτεκτοράτο Ελλάδα. 
Το σούπερ είναι ενδεικτικό: “ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ: Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ‘ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ’ “(φωτογραφία κάτω). 
Εγώ πάλι νόμιζα πως ο ίδιος ο λύκος, μαζί με το στόμα του, ήρθε στη στάνη ΤΟΥ να ελέγξει τον τσομπάνο του αν όλα βαίνουν καλώς.
Δε θυμάμαι να μας έδωσε καμία λύση η Άνγκελα τότε, απλά ήρθε να στηρίξει επικοινωνιακά την Κυβέρνηση τσίρκο και να δείξει στα δικά της τα πρόβατα ποιος είναι το αφεντικό, να τη θυμηθούν- όπως και τη θυμήθηκαν- στις εκλογές.
Και ένας χρόνος μετά μας βρίσκει πάλι με ύφεση, με το χρέος μας σε άλλο γαλαξία ενώ η ίδια κράτησε τη θέση της, και οι μαριονέτες της εδώ ακόμη καλά κρατούν.
Τι νομίζετε, ότι εμείς οι Έλληνες δε βοηθήσαμε στην επανεκλογή της?
Εμείς τη βγάλαμε. Ξέρετε πως? Την ίδια στιγμή που βγάλαμε τις μαριονέτες της εδώ, πέρσι.
Γι αυτό πρέπει να φύγει με κάθε τρόπο από το τιμόνι του κράτους ο δικομματισμός και όλο το μιντιακό σύστημα ολιγαρχών που τρέχει γύρω του.
Όσο ψηφίζουμε τους ίδιους ανθρώπους που μας κατέστρεψαν, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και όλα τα γνωστά πλέον αναχώματά τους, ναζιστικά ή δήθεν δεξιά και δήθεν αριστερά, αυτοί στην Ευρώπη δε θα μας παίρνουν στα σοβαρά. Γι αυτούς πάντα θα είμαστε ή ηλίθιοι ή στην καλύτερη ανώριμοι πολίτες.
Η τεμπελιά μας να ψάξουμε κάτι άλλο, εκτός όσων προωθούνται από τους ελεεινούς δήθεν δημοσιογράφους στα καθεστωτικά ΜΜΕ, είναι η αγχόνη των παιδιών μας. 
Αρχίσαμε ήδη να ξοδεύουμε από το μέλλον μας. 
undefined
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου