Ετικέτες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

“Η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι είναι λεσβία”



Η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι είναι λεσβία

Άλλη μια δύσκολη στιγμή για τον 77χρονο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στον οποίο επιβλήθηκε διετής στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων από εφετείο του Μιλάνου. Ο αρραβώνας του με την κατά 50 χρόνια νεότερή του, Φραντσέσκα Πασκάλε, «είναι απάτη», αφού η Φραντσέσκα «είναι λεσβία», όπως ισχυρίζεται ηθοποιός, φίλη του Καβαλιέρε, η οποία αφήνει να εννοηθεί ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση με την Πασκάλε.

Η Βουλγαρικής καταγωγής ηθοποιός, Μισέλ Μπονέφ, δήλωσε σε κρατικό ιταλικό κανάλι, ότι ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι την διαβεβαίωσε πως η Φραντσέσκα είναι λεσβία και δεν έχει πάει ποτέ με άντρα.
Η 42χρονη ηθοποιός υποστήριξε: «Η Φραντσέσκα είναι ένα φιλόδοξο κορίτσι και θέλει να τα καταφέρει. Δεν έχει κανέναν δισταγμό. Προέρχεται από μια φτωχή γειτονιά της Νάπολης και έχει φιλοδοξίες. Θέλει να γίνει η σύντροφος του Μπερλουσκόνι, θέλει να τον παντρευτεί και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει».
Η Μπονεφ υποστήριξε ότι η Φραντσέσκα δεν είναι ερωτευμένη με τον Μπερλουσκόνι και δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού «δεν έχει πάει ποτέ με άντρα».
Μάλιστα η ηθοποιός είχε γράψει στο μπλογκ της, ότι το ειδύλλιο με τον Σίλβιο είναι «μεγάλη απάτη, γιατί η Φραντσέσκα είναι λεσβία και εγώ υπήρξα κάτι παραπάνω από φίλη της», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε ερωτική σχέση μαζί της.
«Στην Φραντσέσκα αρέσουν τα κορίτσια και για τον Σίλβιο είναι βολικό επειδή έχει τόσες φίλες που δεν θέλει να εγκαταλείψει. Από όταν ήρθε η Φραντσέσκα τίποτα δεν άλλαξε. Τα πάρτι συνεχίζονται. Τα κορίτσια επίσης», λέει η 42χρονη και εξηγεί:
«Ο Σίλβιο αποφάσισε να ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την Φραντσέσκα μόνο και μόνο για να συνεχίζει να διασκεδάσει με την ίδια και τις φίλες της και να μην δέχεται την κριτική της κοινής γνώμης».
Η Πασκάλε διέψευσε τις δηλώσεις της Μπονεφ ως συκοφαντικές και αναμένεται να της κάνει μήνυση. Έντονη ήταν και η αντίδραση του υπουργού της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, Ρενάτο Μπρουνέτα, ο οποίος κατηγόρησε τους τηλεοπτικούς παραγωγούς για λασπολογία, χαρακτηρίζοντας ακατάλληλο και «βάρβαρο» το πρόγραμμα.
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου