Ετικέτες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!

Αρχική > Οργανωμένη Διαφθορά > ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!

 Όπως πάνε, σε 1-2 χρόνια θα καταργήσουν παντελώς -λόγω κρίσης- τις παρελάσεις! Για να εκπληρωθεί η επιθυμία των αριστεριστών που ζητούν εδώ και τώρα κατάργησή τους! Καταργήστε και τον στρατό ρε, τι τον χρειαζόμαστε; Και που τον έχουμε, οι Τούρκοι σουλατσάρουν σε όλο το Αιγαίο!
undefined
Η πρόταση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Αβραμόπουλου για μία και μόνο παρέλαση κάθε χρόνο,  παρουσιάζεται ως εθνική-πατριωτική ενέργεια! Προσέξτε: ο κ. Αβραμόπουλος προτείνει να γίνεται μία και μόνο παρέλαση άπαξ του έτους, εναλλάξ, τη μια χρονιά στην Αθήνα και την επόμενη στη Θεσσαλονίκη, με πλήρη συμμετοχή μηχανοκίνητων οχημάτων και πολεμικών αεροσκαφών. 

Την πρότασή του ο κ. Αβραμόπουλος την είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, με τους οποίους είχε χαλαρή συζήτηση. 
Το φυτίλι στην υπόθεση “στρατιωτικές παρελάσεις” το έβαλε ο κ. Βενιζέλος  ο οποίος προ ημερών τάχθηκε εναντίον της απόφασης να παρελάσουν φέτος στη Θεσσαλονίκη μηχανοκίνητα τμήματα και να πετάξουν αεροπλάνα. Για λόγους οικονομικής κρίσεως δηλαδή ο κ. Βενιζέλος πρότεινε το πετσόκομα της παρέλασης. 
Κι έρχεται ο κ. Αβραμόπουλος να εμφανιστεί ως περισσότερο πατριώτης, προτείνοντας μία ολοκληρωμένη παρέλαση (με στρατιωτικά οχήματα) εναλλάξ, την μια χρονιά στην Αθήνα και την άλλη στην Θεσσαλονίκη. Προχώρησε δηλαδή  ένα βήμα παραπάνω προτείνοντας την ολοκληρωτική κατάργηση της μίας από τις δύο παρελάσεις, με την …κομπλέ παρέλαση να γίνεται την μια φορά στην Αθήνα και την επόμενη χρονιά στην συμπρωτεύουσα!  
Αναφερόμενος στο φρόνημα των πολιτών, είπε ότι αυτό, με τέτοιου είδους τελετές κρατιέται ψηλά, ακόμη και από τους ιδεολογικά αντίθετους στις παρελάσεις, που μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη, αλλά καμαρώνουν όταν βλέπουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν. Αναφορικά με τα καύσιμα και τα χρήματα που θα δαπανώνται προκειμένου να μετέχουν τανκς και μαχητικά αεροπλάνα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας υποστήριξε: «Δεν θα κριθεί από αυτό η σταθερότητα της οικονομίας μας. Ο ελληνικός λαός τα έχει πληρώσει τα άρματα και τα αεροσκάφη και θέλει να τα βλέπει και να τα καμαρώνει».
Το πιάσατε το μήνυμα; Η κοκορομαχία μεταξύ Βενιζέλου-Αβραμόπουλου για τις παρελάσεις, θα έχει αποτέλεσμα την ολοκληρωτική κατάργηση της μιας από τις δύο παρελάσεις! Παράλληλα οι κοκορομαχούντες εμφανίζονται και οι δύο ως πατριώτες: ο μεν Αβραμόπουλος γιατί θα διατηρήσει με μηχανοκίνητα οχημάτα και πολεμικά αεροσκάφη την μια παρέλαση και ο Βενιζέλος γιατί πασχίζει για την …οικονομική σωτηρία της χώρας!
Ξεπουπουλιάζουν το έθνος και την Πατρίδα ρε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου