Ετικέτες

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.....


"ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΑΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ"

«Ο πρόεδρος της πιο ισχυρής αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης (American Jewish Committee) και κραταιός παράγων του σιωνισμού στις ΗΠΑ, Δαυίδ Χάρις, απάντησε επίσημα στην αρθρογραφία της Χρυσής Αυγής.

Οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την ενέργεια και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν απασχολήσει πολύ σοβαρά το σιωνιστικό λόμπυ. Αυτή τη φορά θορυβήθηκαν από το άρθρο μας: «Μας κάνουν ενεργειακό προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών - Η εθνική στρατηγική της Χρυσής Αυγής».

Με αυτά τα λόγια προλογίζει σύντομο άρθρο του, το οποίο δημοσιεύτηκε χθες Δευτέρα 26 Αυγούστου στον δικτυακό τόπο της Χρυσής Αυγής ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης, και συνεχίζει:

Οι εβραίοι έχουν κατανοήσει πως η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τα ανθελληνικά τους σχέδια. Γνωρίζουν πως μία ισχυρή εθνικιστική Ελλάδα θα πάψει να αποτελεί προτεκτοράτο των ΗΠΑ και του εγκληματικού σιωνιστικού κράτους και θα αποτελέσει κεντρική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η απάντηση του εβραίου Χάρις είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και άνευ ουσιαστικού περιεχομένου. Δεν αγγίζει καμία από τις θέσεις μας πάνω σε ζητήματα ενέργειας και γεωπολιτικής. Στο επίμαχο κείμενο βλέπουμε να επαναλαμβάνονται για χιλιοστή φορά οι αφορισμοί περί νεοναζισμού και 3ου Ράιχ. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι παράγοντες του ξεπουλημένου ελλαδικού συστήματος μεταχειρίζονται ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις με τα αφεντικά τους.

...Αναζητήσαμε το πλήρες κείμενο του Χάρις στην ιστοσελίδα της American Jewish Committee και είδαμε πως πράγματι κανένα από τα επιχειρήματά μας δεν καταρρίπτεται. Αντιθέτως συναντήσαμε μόνο ύβρεις και απειλές για την Ελλάδα.

Η ουσία της υπόθεσης είναι μία: οι εβραίοι είχαν επαναπαυθεί τις τελευταίες δεκαετίες με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που εξυπηρετούσε απόλυτα τα συμφέροντά τους. Τώρα έχουν αρχίσει να τρέμουν λόγω της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής.

Γνωρίζουν άριστα πως στο άμεσο μέλλον οι Εθνικιστές θα είναι κυρίαρχοι στην Ελλάδα. Την παραπάνω προοπτική φοβούνται οι αμερικανοσιωνιστές γι' αυτό μας πολεμούν με κάθε αθέμιτο μέσο. Άλλωστε, από το σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ ξεκινά η πολεμική που βιώνουμε ως πολιτικό Κίνημα στην Ελλάδα (απαγορεύσεις, μαύρη προπαγάνδα από ΜΜΕ, ποινικές διώξεις, άρσεις ασυλίας βουλευτών κλπ).

Επίκεντρο της υπόθεσης δεν είναι ο... «ναζισμός και το 3ο Ράιχ» που αναπαράγουν εδώ και χρόνια οι αντίπαλοί μας. Τα πάντα στρέφονται γύρω από τα τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ και την κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο, τον πιο ευαίσθητο γεωπολιτικά χώρο του πλανήτη.

Το κείμενο καταλήγει με μία σύντομη σημειολογική ανάλυση του κ. Κασιδιάρη σε φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε την 20η Ιουλίου του 2012, όπου απεικονίζονται ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος (ο οποίος κοιτάζει με αφοσίωση τον Χάρις στα μάτια) και ο εβραίος Χάρις (ο οποίος ποζάρει έμπλεος απαξίωσης).

Πηγή :  ellinonea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου