Ετικέτες

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Σταμάτησαν τα γυρίσματα του άθλιου βρετανικού “ριάλιτι” που γυρίστηκε στην Κέρκυρα


Οι καταγγελίες για ανήθικες πρακτικές ανάγκασαν τους παραγωγούς να σταματήσουν το “ριάλιτι” της ντροπής που παρουσιάζει την παρακμή της βρετανικής νεολαίας

Σταμάτησαν τα γυρίσματα του άθλιου βρετανικού ριάλιτι που γυρίστηκε στην Κέρκυρα
Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 σταμάτησε τα γυρίσματα μια σειράς εκπομπών που παρακολουθούν βρετανούς νέους να «εκτροχιάζονται» κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κέρκυρα, μετά τις κατηγορίες ότι είχε βάλει στόχο νεαρές Βρετανές οι οποίες βρίσκονταν για διακοπές στον Κάβο και έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις. Η 20μελής ομάδα παραγωγής επέστρεψε άρον άρον στη Βρετανία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά τις κατηγορίες ότι οι παραγωγοί της σειράς «Τι συμβαίνει στον Κάβο» είχαν προσφέρει στους εργαζομένους μπόνους για να βρουν μεθυσμένες κοπέλες οι οποίες χρησιμοποιούσαν ως μέθοδο αντισύλληψης το χάπι της επόμενης ημέρας, κάτι που σήμαινε δηλαδή ότι δεν έπαιρναν προφυλάξεις στο σεξ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Σαν», οι υπεύθυνοι του Channel 4 ανακάλεσαν εξοργισμένοι για τις καταγγελίες την ομάδα παραγωγής της εταιρείας Dragonfly. «Ζητήσαμε συγγνώμη από το Channel 4», δήλωσε ο υπεύθυνος της εταιρείας Σάιμον Ντίκσον, «και σταματήσαμε την παραγωγή προκειμένου να ανασυντάξουμε την ομάδα μας στο Λονδίνο, να διερευνήσουμε και να κατανοήσουμε τι ακριβώς συνέβη». 
Η σειρά επικεντρώνεται στα μεθύσια και στις σεξουαλικές περιπέτειες των νεαρών Βρετανών που παραθερίζουν στην Κέρκυρα. Έως τώρα είχε παρακολουθήσει ζευγάρια που απιστούσαν, ομοφυλόφιλους άνδρες που «προσηλύτιζαν», σύμφωνα με την εφημερίδα, ετεροφυλόφιλους άνδρες, καθώς και άτομα που έκαναν σεξ με αγνώστους για μία βραδιά. Μάλιστα, η ομάδα παραγωγής περίμενε το βράδυ έξω από τα σπίτια Βρετανών παραθεριστών προκειμένου να καταγράψει οποιεσδήποτε παρασπονδίες.
undefined
Η πρώτη σειρά τού «Τι συμβαίνει στον Κάβο» παίχτηκε πέρυσι και είχε μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα μεταξύ του νεανικού κοινού στη Βρετανία καθώς προέβαλλε, όπως έλεγε στον τίτλο, «τα ηδονιστικά πάρτι μακριά από γονείς και ανάμεσα σε πολλούς πειρασμούς». Ωστόσο το τηλεοπτικό συνεργείο φαίνεται ότι έχει προκαλέσει την οργή πολλών τουριστικών πρακτόρων στο νησί της  Κέρκυρας, ένας εκ των οποίων δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Σαν»: «Εκμεταλλεύονται νεαρά κορίτσια και γι’ αυτό πλέον έχει απαγορευθεί η είσοδος των καμεραμάν αυτής της σειράς στο 90% των μπαρ του Κάβου. Καταγράφουν τις ολέθριες αποφάσεις που παίρνουν οι έφηβοι ενώ είναι μεθυσμένοι, και έπειτα προβάλλουν υπό την κάλυψη ενός ντοκιμαντέρ βίντεο το οποίο στην πραγματικότητα είναι σκληρό ριάλιτι».
Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου