Ετικέτες

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...166,200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.



Μετά από 12 ολόκληρες μέρες φιλοτιμήθηκαν οι ακροδεξιοί του Μαξίμου να ανεβάσουν επιτέλους στη διαύγεια τα πρώτα έξοδα του Πολιτικού Γραφείου του Καψή, ο οποίος δεν είναι πολιτικός, είναι δημοσιογράφος, αλλά απ ότι φαίνεται χρειάζεται κι αυτός Πολιτικό Γραφείο- όλο και κανένα κοπρόσκυλο θα έχει κι αυτός να διορίσει...μόλις ανεβάσουν τα ΦΕΚ διορισμών θα τα μάθουμε.
Απ ό,τι φαίνεται το Πολιτικό Γραφείο ενός Υπουργού και Υφυπουργού αποτελεί το τυράκι προκειμένου να έχει το σύστημα πλήρως ελέγξιμους προσκυνημένους υπαλλήλους, για να εφαρμόσει τις πολιτικές διάλυσης της οικονομίας και της κοινωνίας μας αφού δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε κάποιον που δεν είναι εκλεγμένος, όπως ο Καψής στην προκειμένη, μέσα στη δίνη της δήθεν κρίσης τους, να χτίσει έναν μικρό στρατό από προσκυνημένους, που αυτός θα έχει διορίσει, αυτός θα διατάζει και φυσικά αυτός θα χρησιμοποιεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα αυτού που τον "έχωσε" στη συγκεκριμένη θέση. Το μόνο που δεν κάνει αυτός, και τα συμφέροντα που υπηρετεί- στην περίπτωση του Καψή είναι γνωστά, είναι να πληρώνουν αυτόν τον μικρό στρατό. Όχι, αυτό το κάνει δωρεά το χρεοκοπημένο Κράτος μας. Όπως επίσης και τα έξοδα λειτουργίας αυτού του στρατού, φως, νερό, τηλέφωνα, χαρτικά, ενοίκια κτλ...
Οι παρακάτω αποφάσεις ξεκλειδώνουν ποσά για τους διορισμένους χωρίς ΑΣΕΠ υπαλλήλους του Καψή.
Πως γίνεται τώρα, πρώτα να ανεβαίνουν στη διαύγεια οι δαπάνες για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, τα ένσημα, τα οικογενειακά επιδόματα κτλ, και να μην έχουν ανέβει ακόμη τα πρόσωπα, ποιοι δηλαδή θα λάβουν αυτά τα χρήματα, μόνον ο Θεός ξέρει, οπότε την επόμενη φορά που ο Αντώνης Μέρκελ Σαμαράς θα μιλήσει με την Παναγία, Υπερυπουργό Εσωτερικών και Οικονομικών του Θεού, θα μάθει και θα μας πει.
Και τόσο καιρό, από τον ανασχηματισμό μέχρι σήμερα, δε δουλεύουν αυτοί οι υπάλληλοι?
Τι, μαύρους τους έχετε 2,5 μήνες τώρα?
Αν μια επιχείρηση προσλάβει έναν άχρηστο υπάλληλο είναι υποχρεωμένη να τον ασφαλίσει από την πρώτη μέρα και να του δώσει μισθό, εσείς που έχετε στη δούλεψή τόσους άχρηστους κομματικούς, διορισμένους πάντα ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ- πως εργάζονται τόσο καιρό, σχεδόν 2,5 μήνες τώρα- χωρίς να τους κολλάτε ένσημα, χωρίς να τους πληρώνετε, χωρίς όλα αυτά να έχουν ανέβει στη διαύγεια, δεν παρανομείτε? Καραμπινάτη παρανομία...
Και πως νομίζετε ότι βλέπουμε το γεγονός ότι κόβετε χρήσιμες για τον πολίτη και την καθημερινότητά του θέσεις στο Δημόσιο και δημιουργείτε νέους θύλακες του πελατειακού κομματικού κράτους, χώνοντας μέσα όλα τα άχρηστα κομματόσκυλα, πάντα ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ?
Εις υγείαν του κορόιδου λαού...
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου