Ετικέτες

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ένας «φιλάνθρωπος», τοκογλύφος...


Ο...ΚΥΝΙΚΟΣ
του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Έφτασε, λοιπόν, στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες ο «φιλάνθρωπος» Σόρος, για να μιλήσει σε εκδήλωση, με θέμα της ομιλίας του την φιλανθρωπία (!!)

Ο γνωστός για τις φιλοσκοπιανές του θέσεις Τζορτζ Σόρος, ήταν προσκεκλημένος σε κλειστό παγκόσμιο φόρουμ για τη φιλανθρωπία, που διοργάνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 28-29 Ιουνίου, στην Αθήνα.


Ο Σόρος, εκτός από το Ίδρυμα Ανοικτής κοινωνίας (OSI), το οποίο είναι παρόν μέσα σε μια πενηνταριά χώρες, έχει δημιουργήσει ή χρηματοδοτεί τις διάφορες ενώσεις και ιδρύματα πρώτου μεγέθους, όπως είναι το Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο Όμιλος Διεθνούς Κρίσης! Πόσο ανθρωπιστικά, ακούγονται όλα αυτά!!

Έχετε ξαναδεί ποτέ τον εξαποδώ, να διαβάζει από άμβωνος το Ευαγγέλιο;; Αν όχι, θα έπρεπε να είχατε πάει για να τον ακούσετε! Θα ήταν εμπειρία!

Τώρα, αν η ομιλία περί "φιλανθρωπίας" του Σόρος, ήταν στην ουσία, σαν το ρέψιμο του βόα, που καταβρόχθισε ελληνικά ομόλογα και χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές ανθρώπων, που εκμεταλλεύτηκε CDS και κερδοσκόπησε, που χρηματοδότησε πολέμους στα Βαλκάνια και που κανακεύει τα Σκόπια σε βάρος της Ελλάδας, που χρηματοδοτεί ΜΚΟ "φιλανθρωπίας", για να εξαπολύσει τον πιο στυγνό ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων, που έχει απομυζήσει, φαίνεται πως δεν ενδιέφερε τους διοργανωτές.

Δεν ενδιέφερε, όμως, ούτε τους φαύλους κρατούντες, ούτε την παρδαλή, νεοταξική αριστερά, που εξάλλου τρέφεται από τα ψίχουλα της "φιλανθρωπίας" του, ξεχνώντας τι σημαίνει "Κεφάλαιο" και μάλιστα ματωμένο. Αντίθετα, πολλοί έτρεξαν να παραστούν στο κλειστό φόρουμ, για να έχουν τη χαρά να τον συναντήσουν. Άλλωστε, ο Σόρος έχει και φίλους πρωθυπουργούς, καθώς η Κόλαση του διαθέτει σουίτες κυρίως για Vips!

Τι παράξενοι, λοιπόν, που είναι οι άνθρωποι! Να θέλουν πάντα να υποδύονται το αντίθετο από αυτό που είναι, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν την ψυχική ανισορροπία του κενού τους. Η πουτάνα, να υποκρίνεται την παρθένα, ο ανήθικος τον ηθικό και ο τοκογλύφος τον φιλάνθρωπο!!

Πάρτον Κυνικέ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου