Ετικέτες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ναζιστής ονόμασε τον γιο του Αδόλφο Χίτλερ (video)






Στο δικαστήριο ντυμένο με στολή ναζί εμφανίστηκε ένας πατέρας από το Νιου Τζέρσεϊ, στην… προσπάθειά του να πείσει το δικαστή που εξέταζε την υπόθεσή του, ότι είναι καλός πατέρας για τα παιδιά του.

Ο Heath Campbell που έχει τέσσερα παιδιά, ένα εκ των οποίων έχει ονομάσει Αδόλφο Χίτλερ, ζητά να του επιτραπεί να δει τον μικρότερο γιο του, Hons, τον οποίο οι κοινωνικές υπηρεσίες πήραν αμέσως μετά τη γέννησή του πριν από 18 μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, o αυτοαποκαλούμενος ναζιστής, έχει δώσει στα τρία από τα τέσσερα παιδιά του ονόματα «εμπνευσμένα» από τους ναζί. Ο ίδιος, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι είναι κατάλληλος για πατέρας τους και ότι δεν τα έχει κακοποιήσει ποτέ.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυοNBC10 ο Campbell, με εμφανές ένα τατουάζ με τη σβάστικα στο λαιμό του, είπε: «Θα πω στο δικαστή ότι αγαπάω τα παιδιά μου, ότι θέλω να είμαι ο πατέρας τους και να με αφήσει να είμαι. Θα του ζητήσω να με αφήσει να αποδείξω στον κόσμο ότι είμαι ένας καλός πατέρας».

Ο Campbell δεν έχει δει τα παιδιά του τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ τα μεγαλύτερα τρία έχουν ήδη δοθεί για υιοθεσία.

Ο Αδόλφος Χίτλερ Campbell, έξι ετών, και οι αδερφές του Joycelynn Aryan Nation (5 ετών) και Honszlynn Hinler (4 ετών) τέθηκαν υπό την προστασία κοινωνικών υπηρεσιών τον Ιανουάριο του 2009.

Οι αρχές ανέλαβαν και το τέταρτο παιδί που απέκτησε με την Deborah Campbell, Hons Campbell, λίγες ώρες αφότου γεννήθηκε το Νοέμβριο του 2011.

Πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα των γονιών να δουν τα παιδιά τους.

Η ιστορία αυτή ήρθε στο φως το Δεκέμβρη του 2008 όταν ένα ζαχαροπλαστείο αρνήθηκε να διακοσμήσει μια τούρτα γενεθλίων με τη φράση «Χρόνια πολλά Αδόλφε Χίτλερ».

Το 2010 το δικαστήριο του Νιου Τζέρσεϊ αποφάνθηκε ότι υπήρχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για παραμέληση και κακοποίηση των παιδιών και ότι δεν απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους λόγω των ονομάτων που επέλεξαν γι’ αυτά.

Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές, η μητέρα των παιδιών είχε δώσει μια φορά ένα σημείωμα στο γείτονά της, που έλεγε ότι φοβόταν τον άντρα της, ο οποίος είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει.

Ο Campbell δήλωσε ότι επέλεξε το όνομα Αδόλφος Χίτλερ για το γιο του γιατί «δε θα το είχε κανένας άλλος στον κόσμο».

Από τότε έχει χωρίσει με τη γυναίκα του, η οποία έχει παραιτηθεί του δικαιώματος να έχει τα παιδιά υπό την επιμέλειά της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου