Ετικέτες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο Παναγιώτης Ήφαιστος περί χυδαιογραφημάτων. Κύριε καθηγητά, δώστε δύναμη στο ελληνικό έθνος!



undefined
Ο Ήφαιστος σφυροκοπών. Δώσε κ. καθηγητά!
Σχόλιο του κ. Ηφαιστου στο άρθρο: Ο κ. Γιώργος Χρ. Παπαχρήστου των ΝΕΩΝ και τα "διάφορα γιουσουφάκια"
Το καταληκτικό "Αιδώς!!!" του άρθρου δεν φτάνει. Είμαστε πλέον βορά τον πολιτικών σαρκοβόρων, εγχώριων και ξένων. Πολιτικός ανορθολογισμός, υβριστικοί υπέρ του εχθρού χαρακτηρισμοί («τουρκοφάγοι») και άλλα χυδαιογραφήματα κατά όποιου έλληνα πολίτη δεν αποδέχεται αδιαμαρτύρητα στον κατήφορο που το «Σύστημα» έβαλε την Ελλάδα.
 Αναμφίβολα, οι «ηρακλειδείς» των ευνοϊκών για τους εχθρούς μας πολιτικών παραστάσεων είναι ουκ ολίγοι. Σε ανύποπτο χρόνο κάποιοι εργολαβικά γελοιοποιούσαν τον εξ ανατολών κίνδυνο και πολύ περισσότεροι χόρευαν χαρούμενοι με την κακόγουστη αυτή μουσική.
Η Ελλάδα αν είναι να επιβιώσει χρειάζεται αλλαγή υποδείγματος, επανασύσταση δηλαδή του νεοελληνικού εθνοκράτους πάνω σε πολιτικά ορθολογιστικές βάσεις. Αυτό αφορά τους κρατικούς θεσμούς και την αντιστοιχούσα με αυτούς πολιτική του ανθρωπολογία  Μεγάλη συζήτηση, πολλά κείμενα έπονται και γι’ αυτό σταματώ εδώ.
Τέλος, λυπάμαι ειλικρινά γιατί για λόγους ανωτέρας βίας εκείνη την μέρα δεν μπόρεσα να παραστώ ως ομιλητής στην εκδήλωση του βιβλίου του Κούρδου ηγέτη. Ως αναλυτής της στρατηγικής, πάντως, έχω καταγράψει τα πάντα ή τουλάχιστον ότι δημοσιοποιήθηκε.
Η στάση μας απέναντι στα αναιδή τηλεφωνήματα του Τούρκου ΥΠΕΞ και στην συνέχεια όλα τα διαμειφθέντα με το «Μουσείο» καταγράφουν ακόμη μια στάση κατευνασμού.
Στην δική μου επιστήμη ο κατευνασμός είναι ισοδύναμος της ήττας χωρίς πόλεμο ή το σύρσιμο του κράτους που κατευνάζει σε πόλεμο παρά την θέλησή του. Αμφότερα εξαιρετικά ζημιογόνα αν όχι θανατηφόρα.

Π. Ήφαιστος www.ifestosedu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου