Ετικέτες

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Με χειροπέδες οι δύο γονείς που κατηγορούνται ότι έκαναν όργια με τα ίδια τους τα παιδιά!-«Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου»

Με χειροπέδες οι δύο γονείς που κατηγορούνται ότι έκαναν όργια με τα ίδια τους τα παιδιά!

undefined
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η σύλληψη των δύο γονέων, οι οποίοι κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών ανήλικων παιδιών τους, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού.
Ο πατέρας, 40 ετών και η μητέρα, 41 ετών, κρατούνται στην αστυνομία και ανακρίνονται
ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί και άλλα αδικήματα σε βάρος των παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ μεγάλη προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν για την υπόθεση.
Επίσης, η αστυνομία έχει ενημερώσει την εισαγγελία, ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία θα υποβληθούν τα τρία παιδιά.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή θα έχει βαρύνουσα σημασία στην εξέλιξη της υπόθεσης, που άρχισε να αποκαλύπτεται όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.
Η καταγγελία της φρίκης!
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του patrastimes.gr, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, φέρεται εδώ και αρκετό καιρό να κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ όπως καταγγέλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει!
Πηγή :  http://www.newsit.gr
==========================================================================

«Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου»

Ως θύμα και θύτης εμφανίζεται η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν στην Πάτρα
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στην δημοσιότητα, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά την κατάθεση του ζευγαριού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των τριών παιδιών του.
«Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου» φαίνεται πως είπε η μητέρα στους αστυνομικούς που έλαβαν την κατάθεσή της, σύμφωνα με το patrastimes.gr.
Επώνυμη καταγγελία έγινε από την μεγάλη κόρη της οικογένειας, η οποία περιέγραψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς αναλυτικά στα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μητέρα του.
Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορώ να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος.»
Υπάρχει ήδη παρέμβαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων ενώ η καταγγελία εκτός από τον πατέρα αφορά και τη μητέρα η οποία εμφανίζεται τόσο ως θύμα στην υπόθεση όσο και ως θύτης.
Πηγή :  http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου